Om du inte kan ansluta till din trådlösa Beats-produkt

Så här felsöker du Bluetooth-anslutningen mellan din Beats-produkt och din iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller annan enhet.

1. Kontrollera platsen

Placera din Beats-produkt och parkopplade enhet inom 10 m från varandra. Flytta båda enheterna så att de inte är i närheten av andra Bluetooth-enheter, mikrovågsugnar, trådlösa routrar och annan elektronik.

2. Kontrollera ljudinställningarna

På din iOS-enhet går du till Inställningar > Bluetooth och väljer dina Beats.

På din Mac väljer du Apple-menyn () > Systeminställningar, klickar på Ljud och väljer sedan din Beats-produkt i panelerna Utdata och Indata.

På din pc går du till ljudinställningarna och väljer Beats som enhet för uppspelning/inspelning.

3. Kontrollera volymen

1. Se till att både din Beats-produkt och din Bluetooth-enhet är laddade och påslagna.
    2. Spela upp ett spår som du hämtat till enheten och inte strömmande ljud.
    3. Öka volymen på Beats-produkten och på den parkopplade Bluetooth-enheten.
  4. Använd Glöm enhet och parkoppla sedan dina Beats igen

1. Koppla från din Beats-produkt.
      • På din iOS-enhet går du till Inställningar > Bluetooth, trycker på ”i” vid namnet på din Beats-produkt och trycker sedan på Glöm den här enheten.
      • På din Mac väljer du Apple-menyn () > Systeminställningar och klickar på Bluetooth. Välj sedan din Beats-produkt, klicka på krysset och välj Glöm enhet.
    2. Parkoppla din Beats-produkt igen.
  5. Återställ din Beats-produkt och parkoppla dem sedan igen

Återställ dina hörlurar, återställ dina öronsnäckor eller återställ dina högtalare. Sedan parkopplar du din Beats-produkt med din enhet igen.

6. Om du behöver mer hjälp

Om ljudet har distorsion kan du läsa om att felsöka ljudproblem med dina Beats-högtalare eller med dina Beats-hörlurar eller -öronsnäckor.

Felsökning för Bluetooth