Grundläggande om Bluetooth – Studio Wireless

1.

Parkoppling

1. Slå PÅ hörlurarna.
      • Kontrollera att det inte finns någon ljudkabel inkopplad i hörlurarna.
    2. Bluetooth-lampan på den vänstra kåpan blinkar, vilket indikerar att hörlurarna är i parkopplingsläge.
    3. Anslut till hörlurarna med telefonen eller musikspelaren.
    4. Bluetooth-lampan blinkar fyra gånger för att bekräfta att anslutningen är upprättad och att den är aktiv.

Du kan aktivera parkopplingsläget manuellt genom att hålla knappen b intryckt i två sekunder.

2.

Koppla från och återansluta

• Koppla från Bluetooth-anslutningen genom att hålla ned knappen b.
    • Om du vill återansluta till den Bluetooth-enhet som du senast var parkopplad med, trycker du på knappen b och släpper den.
  3.

ANC-läge

Du aktiverar ANC-läget genom att hålla ned strömbrytaren och knappen b i en sekund.

4.

Musikreglage

• Tryck på knappen b och släpp den när du vill spela upp eller pausa musiken.

Spola framåt

• Tryck två gånger på knappen b om du vill hoppa till nästa spår.
    • Tryck två gånger på knappen b och håll ned vid andra tryckningen om du vill snabbspola framåt.

Spola bakåt

• Tryck tre gånger på knappen b om du vill spela upp det föregående spåret.
    • Tryck tre gånger på knappen b och håll ned vid tredje tryckningen om du vill snabbspola bakåt.
  5.

Ta emot samtal

• Svara eller avsluta ett samtal – tryck en gång på knappen.
    • Medan ett samtal pågår kan du trycka snabbt två gånger om du vill ta samtalet via telefonen istället för hörlurarna.
    • Om du vill avvisa ett inkommande samtal håller du knappen b intryckt i två sekunder.

Skype

Om du använder Skype ser du till att du har den senaste versionen. Därefter parkopplar du hörlurarna med datorn.

Bluetooth-statusindikatorer

LED Status
    Snabbt pulserande Söker efter Bluetooth-anslutning
    På (fast sken) Ansluten
Bluetooth Basics—Studio Wireless