Grundläggande om Bluetooth – Powerbeats2 Wireless

Det är lätt att ansluta med Bluetooth! Du behöver bara känna till följande.

1.

Parkoppling

Powerbeats2 Wireless talar om när de kan parkopplas genom att visa ett blinkande vitt ljus. Allt du behöver göra är att slå på hörlurarna.

• När de är fulladdade och parkopplade lyser LED-lampan med fast vitt sken.
    • Upp till åtta enheter kan finnas i minnet.
    • Powerbeats2 Wireless ansluter automatiskt till den senast parkopplade enheten.
    • Du kan gå manuellt till anslutningsbart/identifierbart läge genom att hålla ström-/anslutningsknappen intryckt i fyra sekunder.
  2.

Avstånd och räckvidd

När anslutningen är klar är det dags att få ut det mesta av Bluetooth.

• Om du använder din telefon eller musikspelare provar du med vänsterfickan eller det vänstra armbandet.
    • Försök att begränsa hindren mellan hörlurarna och källan – lägg den inte längst ned i träningsväskan.
    • Powerbeats2 Wireless har en räckvidd som gör att Bluetooth-anslutningen fungerar upp till 9 meter från källenheten.
Bluetooth Basics—Powerbeats2 Wireless