Utnyttja möjligheterna i din Pill med följande tips för Bluetooth-anslutning:

1.

Parkoppling

1. Slå på högtalaren.
    2. Den tända knappen b blinkar för att indikera att parkopplingsläget är aktivt.
    3. Aktivera din Bluetooth-enhet och sök efter Pill.
    4. Välj Beats Pill från listan över funna enheter.
  2.

Koppla från och återansluta

Håll ned knappen b i tre sekunder om du vill avbryta Bluetooth-sessionen eller återansluta.

Obs! Det går bara att koppla från när du inte har ett pågående samtal.

3.

Ta emot samtal

• Svara eller avsluta ett samtal – tryck en gång på knappen.
    • Överföra samtal mellan telefonen och högtalaren – tryck snabbt två gånger.

Samtal väntar

• Parkera ett samtal och besvara ett inkommande samtal med en enda knapptryckning.
    • Gå tillbaka med en enda tryckning.
    • Avvisa samtal, eller lägg på och ta inkommande samtal genom att hålla knappen intryckt i två sekunder.
  4.

Flera parkopplingar

Pill kan komma ihåg upp till åtta enheter, men det går bara att parkoppla den till ett tillbehör i taget.

Om du vill ansluta till en enhet som du tidigare har parkopplat med avslutar du den aktiva sessionen och ställer in din Bluetooth-enhet så att högtalaren upptäcks.

Bluetooth-indikatorer

AV PÅ ansluten PÅ ej ansluten Parkoppling NFC-touch
    AV Lyser VITT AV Pulserar VITT Två blinkningar
Bluetooth Basics—Pill