Grundläggande om Bluetooth – Beatbox Portable

Vill du veta hur du ansluter din Beatbox Portable till en Bluetooth-aktiverad enhet? Gör så här:

1.

Parkoppling

Om du har en NFC-aktiverad enhet behöver du bara trycka på NFC-logotypen ovanpå högtalaren för att parkopplingen ska starta.

För alla andra slags enheter gäller följande steg:

1. Håll ned strömbrytaren i tre sekunder.
    2. Alla tre knappar på högtalarens ovansida blinkar rött och vitt.
    3. Aktivera Bluetooth-funktionen på telefonen eller musikspelaren.
    4. Välj Beatbox Portable från listan över funna enheter.
  2.

Koppla från och återansluta

Håll ned strömbrytaren i tre sekunder när du vill koppla från eller återansluta.

3.

Byta källa

Håll båda volymknapparna intryckta samtidigt om du vill växla mellan olika ljudkällor. Det gör att Beatbox Portable växlar mellan Bluetooth-anslutna och kabelanslutna enheter.

Bluetooth Basics—Beatbox Portable