Om du har problem med ljud, Bluetooth eller laddning för dina högtalare kan du behöva återställa dem.

1.

Återställa och behåll inställningar – Beats Pill+

1. Håll strömknappen intryckt i åtta sekunder och släpp sedan.
    2. Tryck en gång på strömknappen. Lampan på batterimätaren blinkar vitt till rött tre gånger. Enheten är nu återställd.
  2.

Återställa och ta bort inställningar – Beats Pill+

Om du vill ta bort alla parkopplade enheter, ta bort det anpassade namnet och återställa Beats Pill+ till fabriksinställningarna följer du anvisningarna nedan.

1. Anslut Beats Pill+ till en strömkälla med Lightning-till-USB-kabeln.
    2. Sätt på högtalaren.
    3. Håll knappen b och strömknappen intryckta i sex sekunder
    4. Lampan på batterimätaren blinkar rött sex gånger. Beats Pill+ har nu återställts till de inställningar den hade när du köpte den.
  3.

Återställa Beats Pill

1. Starta din Pill.
    2. Håll knappen b intryckt tillsammans med strömknappen i tio sekunder.
    3. LED-lampan vid strömknappen blinkar rött och grönt tre gånger.
  4.

Återställa Beats Pill 2.0

1. Starta din Pill 2.0.
    2. Håll knappen b intryckt tillsammans med strömknappen i tio sekunder.
    3. LED-lamporna blinkar rött och grönt tre gånger.
  5.

Annat som du kan prova

Har du fortfarande problem med högtalaren? Prova med detta först:

Reset your Beats speakers