Återställa dina Beats on-ear- eller over-ear-hörlurar

Om du har problem med ljud, Bluetooth eller laddning för dina hörlurar kan du behöva återställa dem.

1.

Återställa Studio3 Wireless

1. Håll strömknappen och volymknappen intryckta i tio sekunder.
    2. Släpp knapparna när batterimätaren blinkar.

Hörlurarna är nu återställda och kan ställas in med dina enheter igen.

2.

Återställa Studio eller Studio Wireless

1. Håll strömknappen intryckt i tio sekunder.
    2. Släpp strömknappen.
    3. Alla batterimätare med LED-lampa blinkar vitt och sedan blinkar en LED-lampa rött. Denna sekvens inträffar tre gånger. När lamporna slutar blinka återställs dina hörlurar.

Studio-hörlurarna slås på automatiskt efter att återställningen har slutförts.

3.

Återställa Solo3 Wireless

1. Håll volymsänkningsknappen och strömknappen intryckta i tio sekunder.
    2. Släpp knapparna när batterimätaren blinkar.

Hörlurarna är nu återställda och kan ställas in med dina enheter igen.

4.

Återställa Solo2 Wireless

1. Kontrollera att hörlurarna inte är anslutna till USB-laddningskabeln.
    2. Håll strömknappen intryckt i tio sekunder.
    3. Släpp strömknappen.
    4. Alla batterimätare med LED-lampa blinkar vitt och sedan blinkar en LED-lampa rött. Denna sekvens inträffar tre gånger. När lamporna slutar blinka återställs dina hörlurar.
  5.

Återställa Solo Wireless

1. Stäng av ditt headset.
    2. Håll multifunktionsknappen och volymsänkningsknappen intryckta i åtta sekunder.
    3. De röda och blå indikatorerna växlar tre gånger.
  6.

Annat som du kan prova

Har du fortfarande problem med hörlurarna? Prova med detta först:

Reset your Beats on-ear or over-ear headphones