Återställa dina Beats on-ear- eller over-ear-hörlurar

Om du har problem med ljud, Bluetooth eller laddning för dina hörlurar kan du behöva återställa dem.

1.

Återställa Studio3 Wireless

1. Håll strömknappen och volymsänkningsknappen intryckta i tio sekunder.
    2. Släpp knapparna när batterimätaren blinkar.

Hörlurarna är nu återställda och kan ställas in med dina enheter igen.

Tryck på strömknappen och volymsänkningsknappen
  2.

Återställa Studio eller Studio Wireless

1. Håll strömknappen intryckt i tio sekunder.
    2. Släpp strömknappen.
    3. Alla batterimätare med LED-lampa blinkar vitt och sedan blinkar en LED-lampa rött. Denna sekvens inträffar tre gånger. När lamporna slutar blinka återställs dina hörlurar.

Studio-hörlurarna slås på automatiskt efter att återställningen har slutförts.

Tryck ned strömknappen i tio sekunder.
  3.

Återställa Solo3 Wireless

1. Håll volymknappen och volymsänkningsknappen intryckta i tio sekunder.
    2. Släpp knapparna när batterimätaren blinkar.

Hörlurarna är nu återställda och kan ställas in med dina enheter igen.

Tryck på strömknappen och volymsänkningsknappen.
  4.

Återställa Solo2 Wireless

1. Kontrollera att hörlurarna inte är anslutna till usb-laddningskabeln.
    2. Håll strömknappen intryckt i tio sekunder.
    3. Släpp strömknappen.
    4. Alla batterimätare med LED-lampa blinkar vitt och sedan blinkar en LED-lampa rött. Denna sekvens inträffar tre gånger. När lamporna slutar blinka återställs dina hörlurar.
    Tryck ned strömknappen i tio sekunder.
  5.

Återställa Solo Wireless

1. Stäng av ditt headset.
    2. Håll in multifunktions- och volymsänkningsknappen i åtta sekunder.
    3. De röda och blå indikatorerna växlar tre gånger.
    Låt headsetet vara avstängt och tryck på multifunktions- och volymsänkningsknappen.
  6.

Annat som du kan prova

Har du fortfarande problem med hörlurarna? Prova med detta först:

Återställa dina Beats on-ear- eller over-ear-hörlurar