Om du har problem med ljud, Bluetooth eller laddning för dina öronsnäckor kan du behöva nollställa dem.

1.

Nollställa Powerbeats Pro

Placera hörsnäckorna i etuiet med öppet lock.
  2.
    1. Placera båda hörsnäckorna i etuiet. Låt etuiet vara öppet.
    2. Tryck och håll ned systemknappen på etuieti 15 sekunder eller tills LED-indikatorlampan blinkar rött och vitt.
    3. Släpp systemknappen.

LED-indikatorlampan fortsätter att blinka vitt. Det betyder att du kan parkoppla dina Powerbeats Pro med din iPhone, Mac, Android-enhet eller någon annan enhet igen.

3.

Nollställa Powerbeats

4.
    1. Håll både strömknappen och volymknappen intryckta i tio sekunder.
    2. Släpp knapparna när LED-indikatorlampan blinkar. Öronsnäckorna är nu nollställda och kan ställas in med dina enheter igen.
  5.

Nollställa Powerbeats2 eller Powerbeats3

Tryck på strömknappen och volymsänkningsknappen
  6.
    1. Anslut dina Powerbeats2 Wireless till en strömkälla.
    2. På dina Powerbeats2 Wireless eller Powerbeats3 Wireless håller du ner både strömknappen och volymsänkningsknappen i tio sekunder.
    3. Släpp knapparna när LED-indikatorlampan blinkar. Öronsnäckorna är nu nollställda och kan ställas in med dina enheter igen.
  7.

Nollställa BeatsX

Tryck på strömknappen och volymsänkningsknappen
  8.
    1. Håll både strömknappen och volymknappen intryckta i tio sekunder.
    2. Släpp knapparna när LED-indikatorlampan blinkar. Öronsnäckorna är nu nollställda och kan ställas in med dina enheter igen.

Har du fortfarande problem med öronsnäckorna? Prova med detta först:

Nollställa Beats-öronsnäckorna