Om du har problem med ljud, Bluetooth eller laddning för dina öronsnäckor kan du behöva återställa dem.

1.

Återställa Powerbeats3

1. Håll både strömknappen och volymknappen intryckta i tio sekunder.
    2. Släpp knapparna när LED-indikatorlampan blinkar. Öronsnäckorna är nu nollställda och kan ställas in med dina enheter igen.
  2.

Återställa PowerBeats2

1. Anslut dina Powerbeats2 Wireless till en strömkälla.
    2. Håll ström-/anslutningsknappen och volymknappen intryckta i tio sekunder och släpp sedan.
  3.

Återställa BeatsX

1. Håll både strömknappen och volymknappen intryckta i tio sekunder.
    2. Släpp knapparna när LED-indikatorlampan blinkar. Öronsnäckorna är nu nollställda och kan ställas in med dina enheter igen.

Har du fortfarande problem med öronsnäckorna? Prova med detta först:

Reset your Beats earphones