Om du har problem med ljud, Bluetooth eller laddning för dina öronsnäckor kan du behöva återställa dem.

1.

Återställa Powerbeats Pro

1. Placera båda hörsnäckorna i fodralet. Låt fodralet vara öppet.
    2. Tryck och håll ned systemknappen på fodralet i 15 sekunder eller tills LED-indikatorlampan blinkar rött och vitt.
    3. Släpp systemknappen.

LED-indikatorlampan fortsätter att blinka vitt. Det betyder att du kan parkoppla dina Powerbeats Pro med din iPhone, Mac, Android-enhet eller någon annan enhet igen.

Placera hörsnäckorna i fodralet med öppet lock.
  2.

Återställa Powerbeats3 Wireless

1. Håll både strömknappen och volymknappen intryckta i tio sekunder.
    2. Släpp knapparna när LED-indikatorlampan blinkar. Öronsnäckorna är nu nollställda och kan ställas in med dina enheter igen.
    Tryck på strömknappen och volymsänkningsknappen
  3.

Återställa Powerbeats2 Wireless

1. Anslut dina Powerbeats2 Wireless till en strömkälla.
    2. Håll ström-/anslutningsknappen och volymknappen intryckta i tio sekunder och släpp sedan.
    Tryck på ström-/anslutningsknappen och volymsänkningsknappen
  4.

Återställa BeatsX

1. Håll både strömknappen och volymknappen intryckta i tio sekunder.
    2. Släpp knapparna när LED-indikatorlampan blinkar. Öronsnäckorna är nu nollställda och kan ställas in med dina enheter igen.
    Tryck på strömknappen och volymsänkningsknappen

Har du fortfarande problem med öronsnäckorna? Prova med detta först:

Återställa Beats-öronsnäckorna