De nieuwste versie van de Pill heeft drie nieuwe functies. Hier volgt een kort overzicht van wat de nieuwe Pill allemaal kan.

1.

Charge Out
    Gebruik de USB-poort aan de onderzijde van de luidspreker om je telefoon of muziekspeler op te laden.

Firmware-update
    Haal het maximale uit je luidspreker door je Pill up-to-date te houden.

Tikken om te versterken, tikken om in stereo af te spelen
    Tik tegelijkertijd op twee nieuwe Pills om het geluid te versterken of de muziek in stereo af te spelen.

What’s New with The Pill?