Leer hoe je de Studio Wireless-koptelefoon gebruikt.

1.

Schakel je koptelefoon in

• Om je koptelefoon in of uit te schakelen, houd je de aan/uit-knop op de rechteroorschelp één seconde ingedrukt.
    • Als je koptelefoon is ingeschakeld, branden er witte LED-lampjes in de batterijstatusindicator.
    • Om te zien hoeveel laadcapaciteit je koptelefoon nog heeft, druk je op de aan/uit-knop.
  2.

Gebruik de b-knop

Om Adaptive Noise Canceling (ANC) uit te schakelen als je koptelefoon verbonden is met een apparaat via een 3,5-mm-kabel, houd je de b-knop op de linkeroorschelp ingedrukt.

Om het afspelen te hervatten, laat je de b-knop los.

Studio Functions