De Studio3 Wireless-koptelefoon instellen en gebruiken

Leer hoe je de Studio3 Wireless-koptelefoon verbindt, oplaadt en gebruikt met andere apparaten.

1.

De koptelefoon in- of uitschakelen

Houd de aan/uit-knop één seconde ingedrukt.

aan/uit-knop
  2.

Koppel je koptelefoon

Als je de koptelefoon inschakelt en het indicatielampje brandt maar knippert niet, is de koptelefoon al gekoppeld aan een apparaat. Volg in dat geval de stappen om verbinding te maken met een ander apparaat.

Koppelen aan een iPhone die gebruik maakt van iOS 11 of hoger

1. Ga op de iPhone naar 'Instellingen' > 'Bluetooth' en zorg dat Bluetooth is ingeschakeld.
    2. Druk één seconde op de aan/uit-knop op de koptelefoon.
    3. Houd de koptelefoon op maximaal 5 cm afstand van de ontgrendelde iPhone. Na een paar seconden vraagt iPhone je om verbinding te maken.
    4. Volg de instructies op de iPhone.

Koppelen aan een Mac of een ander apparaat dat gebruikt maakt van Bluetooth

1. Druk vijf seconden op de aan/uit-knop op de koptelefoon. Als de vijf lampjes van de batterijstatusindicator knipperen, is de koptelefoon detecteerbaar.
    2. Ga naar de Bluetooth-instellingen op je apparaat. Klik op je Mac bijvoorbeeld op het Apple-menu () > 'Systeemvoorkeuren' en klik op 'Bluetooth'. Zorg dat Bluetooth is ingeschakeld.
    3. Selecteer de koptelefoon in de lijst met gedetecteerde Bluetooth-apparaten.

Je koptelefoon wordt automatisch gekoppeld aan andere apparaten die zijn ingelogd bij iCloud en die iOS 11 of hoger, macOS Sierra of hoger of watchOS 3 of hoger gebruiken.

aan/uit-knop
  3.

Verbinding maken met een ander Apple apparaat

De koptelefoon maakt automatisch opnieuw verbinding met het laatste apparaat waarmee je deze hebt gebruikt. Volg de volgende stappen om verbinding te maken met een ander apparaat.

Maak met je koptelefoon verbinding met je iPhone, iPad or iPod touch

1. Ga naar 'Instellingen' > 'Bluetooth'.
    2. Tik in de lijst op de naam van je koptelefoon.

Maak verbinding met andere apparaten

1. Ga naar de Bluetooth-instellingen op je apparaat. Klik op je Mac bijvoorbeeld op het Bluetooth-symbool in de menubalk.
    2. Selecteer de koptelefoon in de lijst met Bluetooth-apparaten. Als je koptelefoon niet wordt weergegeven in de lijst, houd je de aan/uit-knop op je koptelefoon vijf seconden ingedrukt.
  4.

Laad je koptelefoon op

Sluit de koptelefoon aan op een stroomvoorziening met behulp van de bijgeleverde micro-USB-kabel. Als de koptelefoon wordt opgeladen, knipperen de vijf lampjes van de batterijstatusindicator. Als je koptelefoon volledig is opgeladen, blijven de vijf lampjes branden.

Je koptelefoon biedt je tot 22 uur luisterplezier na 90 minuten opladen en tot wel 40 uur wanneer je Pure ANC uitschakelt. En met Fast Fuel biedt je koptelefoon al na 10 minuten opladen weer 3 uur luisterplezier.

5.

Controleer hoeveel laadcapaciteit de koptelefoon nog heeft.

Als je het batterijniveau wilt controleren, zorg je ervoor dat de koptelefoon is ingeschakeld, tik je op de aan/uit-knop van je koptelefoon en kijk je naar de vijf lampjes van de batterijstatusindicator op de rechteroorschelp.

6.

Gebruik je koptelefoon

Leer hoe je muziek afspeelt, het volume aanpast, Siri gebruikt, oproepen beantwoordt en ruis onderdrukt.

Afspelen

Gebruik de b-knop op de linkeroorschelp of gebruik de middelste knop op de RemoteTalk-kabel als je een koptelefoon met kabel gebruikt.

• Druk eenmaal om een nummer af te spelen of te pauzeren.
    • Druk tweemaal als je naar het volgende nummer wilt gaan. Druk driemaal als je wilt terugspoelen.
    • Als je binnen een nummer wilt vooruitspoelen, druk dan tweemaal en houd de knop vast wanneer je voor de tweede keer drukt. Als je binnen een nummer wilt terugspoelen, druk dan driemaal en houd de knop vast wanneer je voor de derde keer drukt.

Het volume wijzigen

Gebruik de volumeknoppen boven en onder de 'b'-knop op de linkeroorschelp om het afspeelvolume of het belvolume te regelen. Of je kunt de volumeknoppen gebruiken op de RemoteTalk-kabel.

7.

Oproepen beantwoorden

Gebruik de b-knop op de linkeroorschelp of gebruik de middelste knop op de RemoteTalk-kabel.

• Druk eenmaal om een oproep te beantwoorden of te beëindigen.
    • Druk tijdens een gesprek eenmaal om een tweede inkomend gesprek te beantwoorden en het eerste gesprek in de wacht te zetten. Wanneer twee gesprekken actief zijn, kun je zo schakelen tussen gesprekken.
    • Houd de knop één seconde ingedrukt om een inkomend gesprek te weigeren.
    • Druk tweemaal om te stoppen met luisteren door de koptelefoon en het gesprek naar de telefoon te sturen.

Vraag het aan Siri

Als je Siri wilt activeren op het iOS-apparaat of de functie voor gesproken commando's op een ander apparaat, gebruik je de b-knop op de linkeroorschelp of de middelste knop op de RemoteTalk-kabel. Houd de knop ingedrukt tot je een geluid hoort en zeg dan wat je nodig hebt.

De functies van Siri kunnen per land of regio verschillen.

Pure ANC in- of uitschakelen

Pure ANC wordt elke keer dat je de Beats Studio3 Wireless aanzet, ingeschakeld en vermindert zo extern geluid tijdens het afspelen. Om Pure ANC in of uit te schakelen, druk je twee keer op de aan/uit-knop terwijl je koptelefoon met het apparaat is verbonden.

8.

Update

Als je de koptelefoon koppelt aan een iPhone die gebruik maakt van iOS 11 of hoger, wordt je koptelefoon automatisch geüpdatet om de nieuwste firmware te krijgen.

Als je koptelefoon niet is gekoppeld aan een iPhone die gebruikt maakt van iOS 11 of hoger, kun je de Beats firmware-updater gebruiken.

Meer informatie

Lees over Pure ANC (Pure Adaptive Noise Cancelation).

Set up and use your Studio3 Wireless headphones