Je Solo Pro instellen en gebruiken met een iPhone, Mac of ander apparaat

Leer hoe je de Solo Pro met je apparaten kunt koppelen, audio kunt regelen, tussen luisterstanden kunt schakelen en meer.

1.

De Solo Pro inschakelen

Klap je koptelefoon uit om hem aan te zetten. Je ziet vanzelf dat de koptelefoon is ingeschakeld omdat het ledlampje onder de rechteroorschelp gaat branden. Wanneer je klaar bent, klap je de koptelefoon in om hem uit te zetten.

2.

De Solo Pro koppelen

Leer hoe je je koptelefoon kunt koppelen met je apparaat.

Koppelen met een iPhone, iPad of iPod touch

1. Schakel Bluetooth in op je iPhone.
    2. Klap je koptelefoon uit om hem aan te zetten en houd hem naast je ontgrendelde iPhone.
    3. Na een paar seconden vraagt iPhone je om verbinding te maken. Als dat niet zo is, houd je de modusknop op de linkeroorschelp vijf seconden ingedrukt.
    4. Volg de instructies op de iPhone. Als je geen instructies ziet, volg je de stappen om verbinding te maken met een ander apparaat.

Koppelen met een Mac, Android-apparaat of ander apparaat

1. Schakel Bluetooth in op je Mac, Android-apparaat of andere apparaat.
    2. Klap je koptelefoon uit om hem aan te zetten.
    3. Open het Bluetooth-menu op je Mac, Android-apparaat of andere apparaat. Op de Mac ga je bijvoorbeeld naar het Apple-menu () > 'Systeemvoorkeuren' en klik je op 'Bluetooth'.
    4. In de lijst met gevonden Bluetooth-apparaten tik of Control-klik je op je koptelefoon en kies je 'Verbind'.

Lees hoe je verbinding maakt met behulp van de Beats-app voor Android.

3.

De Solo Pro gebruiken

Ontdek hoe je nummers kunt overslaan, het volume kunt regelen, de luisterstand kunt wijzigen en meer.

Bepalen wat er wordt afgespeeld

Gebruik de b-knop op de rechteroorschelp om het afspelen van audio te regelen.

• Druk eenmaal om het afspelen te pauzeren of weer te starten.
    • Druk tweemaal als je naar het volgende nummer wilt gaan. Druk driemaal om terug te spoelen.
    • Druk tweemaal en houd de knop bij de tweede keer ingedrukt om vooruit te spoelen door een nummer. Druk driemaal en houd de knop bij de derde keer ingedrukt om terug te spoelen door een nummer.

Om het afspeelvolume of het belvolume te regelen, gebruik je de volumeknoppen die zich op de rechteroorschelp bevinden. Om het belvolume te regelen, gebruik je de volumeregelaars op de telefoon.

• Druk op de volume-omhoogknop of houd deze knop ingedrukt om het volume continu te verhogen.
    • Druk op de volume-omlaagknop of houd deze knop ingedrukt om het volume continu te verlagen.
    De b-knop en de volumeknoppen vind je op de rechteroorschelp.
  4.

Schakelen tussen luisterstanden

Wijzig de luisterstanden op je Solo Pro, afhankelijk van hoeveel ruisonderdrukking je wilt. De luisterstanden waaruit je kunt kiezen zijn:

• Ruisonderdrukking: gebruik deze stand met of zonder muziek om ruisonderdrukking in te schakelen en alle geluiden om je heen te blokkeren.
    • Transparantie: je Solo Pro versterkt externe geluiden zodat je naar muziek kunt luisteren en toch weet wat er om je heen gebeurt.
    • Uit: ruisonderdrukking en transparantie zijn uitgeschakeld en alleen de oorschelpen blokkeren het geluid.

Om van luisterstand op je iPhone te veranderen, ga je naar het bedieningspaneel en houd je de volumeregelaar van de koptelefoon ingedrukt. Je kunt ook op de modusknop op je linkeroorschelp drukken. Druk eenmaal op de modusknop om te schakelen tussen ruisonderdrukking en transparantie. Druk tweemaal om beide standen uit te schakelen voor een maximale gebruiksduur van de batterij.

Handsfree bediening met Siri

Om Siri te activeren, zeg je 'Hé, Siri'. Of je kunt de b-knop op de rechteroorschelp ingedrukt houden totdat je een geluid hoort. Zeg nu wat je nodig hebt. Je kunt bijvoorbeeld 'Hé, Siri, sla dit nummer over' zeggen.  Of 'Hé, Siri, herinner me eraan dat ik over twee uur pauze moet nemen'.

Als je de spraakassistentie-functie voor andere apparaten wilt activeren, houd je de b-knop op de rechteroorschelp ingedrukt.

Meer informatie over wat je kunt doen als Siri niet werkt.

De functies van Siri kunnen per land of regio verschillen.

Oproepen beantwoorden

Gebruik de b-knop op de rechteroorschelp om oproepen te regelen.

• Druk eenmaal om een gesprek te beantwoorden of te beëindigen.
    • Druk eenmaal om een tweede inkomend gesprek te beantwoorden en het eerste gesprek in de wacht te zetten. Wanneer twee gesprekken actief zijn, kun je zo schakelen tussen gesprekken.
    • Houd de knop één seconde ingedrukt om een inkomend gesprek te weigeren.
  5.

De Solo Pro opladen

Sluit de koptelefoon aan op een voedingsbron met behulp van de bijgeleverde Lightning-kabel. Als de koptelefoon wordt opgeladen, knippert het ledlampje. Als de batterij volledig is opgeladen, wordt het lampje wit en blijft het branden.

Met actieve ruisonderdrukking of transparantie ingeschakeld, biedt je koptelefoon na 2 uur opladen weer 22 uur luisterplezier en al na 10 minuten opladen weer 3 uur luisterplezier. Met actieve ruisonderdrukking of transparantie uitgeschakeld, kun je na 2 uur opladen genieten van 40 uur luisterplezier en na 10 minuten opladen van 6 uur luisterplezier.

Om het batterijniveau te controleren, druk je kort op de modusknop en controleer je de status van het ledlampje. Het ledlampje knippert rood als de batterij voor 0%-80% is opgeladen, wit als deze voor 80%-99% is opgeladen en blijft wit branden als de koptelefoon volledig is opgeladen.

6.

Je Beats opnieuw instellen

Als er problemen zijn met het geluid, Bluetooth of opladen, kun je je koptelefoon resetten.

Je Solo Pro instellen en gebruiken met een iPhone, Mac of ander apparaat