Je Powerbeats Pro instellen en gebruiken met een iPhone, Mac of ander apparaat

Meer informatie over het koppelen van je Powerbeats Pro met je apparaten, het aanpassen van de pasvorm en het bedienen van de audio.

1.

Je Powerbeats Pro koppelen

Met een iPhone, iPad of iPod touch koppelen

1. Zorg ervoor dat Bluetooth is ingeschakeld op je iPhone, iPad of iPod touch.
    2. Plaats de Powerbeats Pro-oortjes in de case.
    3. Houd de Powerbeats Pro binnen een afstand van 5 centimeter van je ontgrendelde iOS-apparaat met het deksel open.
    4. Volg de instructies die verschijnen op je iOS-apparaat. Als je geen instructies ziet, volg je de stappen om verbinding te maken met een ander apparaat.

Met een Mac, Android-apparaat of ander apparaat koppelen

1. Zorg ervoor dat Bluetooth is ingeschakeld op je Mac, Android-apparaat of ander apparaat.
    2. Plaats de Powerbeats Pro-oortjes in de case. Laat het deksel van de case open.
    3. Houd de systeemknop ingedrukt tot het ledlampje knippert.
    4. Open het menu 'Bluetooth' op je Mac, Android-apparaat of andere apparaat. Op de Mac ga je bijvoorbeeld naar het menu 'Apple' () > 'Systeemvoorkeuren' en klik op 'Bluetooth'.
    5. Tik of klik op je oortjes in de lijst met gevonden Bluetooth-apparaten.
    plaats de oortjes in de case met het deksel open
  2.

Omschakelen van het ene naar het andere apparaat

Je Powerbeats Pro maakt automatisch opnieuw verbinding met het laatste apparaat waarmee je deze hebt gebruikt. Hier lees je hoe je kunt schakelen tussen apparaten:

1. Ga naar de Bluetooth-instellingen op je apparaat. Tik, bijvoorbeeld, op de iPhone op 'Instellingen' > 'Bluetooth'.
    2. Tik of klik op je oortjes in de lijst met gevonden apparaten.*

*Je Powerbeats Pro wordt automatisch gekoppeld aan andere apparaten die zijn ingelogd bij iCloud en die iOS 11 of hoger, macOS Sierra of hoger of watchOS 3 of hoger gebruiken. Als je jouw Powerbeats Pro niet ziet in de lijst, moet je de Powerbeats Pro wellicht koppelen met je apparaat.

Als je geen verbinding kunt maken met je apparaat, lees je hier wat je moet doen.

3.

De pasvorm van je Powerbeats Pro aanpassen

De oorhaakjes van je Powerbeats Pro kunnen worden aangepast. Om een veiligere pasvorm te krijgen, houd je de steel vast en druk je de oorhaakjes omlaag.

Je kunt ook de oorkussentjes omwisselen om het comfort, de stabiliteit en de geluidskwaliteit van je Powerbeats Pro te verbeteren. Meer informatie over Beats-oorkussentjes.

houd de steel vast en druk de oorhaakjes omlaag
  4.

Je Powerbeats Pro gebruiken

Zodra je de Powerbeats Pro uit de case haalt, is deze ingeschakeld en klaar voor gebruik. Wanneer je deze in je oren stopt, speelt de Powerbeats Pro automatisch de audio van het apparaat af. Als je één oortje verwijdert, pauzeert de audio. Als je beide oortjes uit je oren haalt, stopt de audio.

Het volume regelen

Om het afspeelvolume of het belvolume te regelen, gebruik je de volumeknoppen die zich op elk oortje bevinden. Als je het volume aanpast op één oortje, wordt het volume op het andere oortje ook gewijzigd.

Bepalen wat wordt afgespeeld

Je kunt de Beats-logoknoppen op de oortjes gebruiken om je muziek te bedienen. Je kunt een paar dingen doen:

• Druk één keer op de Beats-logoknop om audio te pauzeren of af te spelen.
    • Druk twee keer op de Beats-logoknop om een nummer over te slaan.
    • Druk drie keer op de Beats-logoknop om naar het vorige nummer te luisteren.

Oproepen beantwoorden

Je kunt elke Beats-logoknop gebruiken om oproepen te beantwoorden. Je kunt een paar dingen doen:

• Druk één keer op de Beats-logoknop om een oproep te beantwoorden of te beëindigen.
    • Druk tijdens een gesprek eenmaal om een tweede inkomend gesprek te beantwoorden en het eerste gesprek in de wacht te zetten. Wanneer er twee oproepen actief zijn, druk je eenmaal om tussen de gesprekken te schakelen.
    • Om een inkomend gesprek te weigeren, houd je de Beats-logoknop gedurende 1 seconde ingedrukt.

Vraag het aan Siri

Om Siri te activeren, zeg je "Hallo Siri". Of je houdt de Beats-logoknop op een oortje ingedrukt tot je een signaal hoort. Zeg nu wat je nodig hebt. Meer informatie over wat je kunt doen als Siri niet werkt.

De functies van Siri kunnen per land of regio verschillen.

Om de spraakassistentie-functie te activeren, houd je de Beats-logoknop ingedrukt.

gebruik de volumeknoppen op elk oortje
  5.

Meer informatie

Je Powerbeats Pro instellen en gebruiken met een iPhone, Mac of ander apparaat