De Powerbeats configureren en gebruiken

Hier lees je alles wat je weten moet om optimaal van je Powerbeats te kunnen genieten.

Powerbeats-modellen

De oortjes inschakelen en opladen

Je schakelt de oortjes in of uit door de aan/uit-knop op het linkeroortje 1 seconde ingedrukt te houden.

Aan/uit-knop van Powerbeats

De eerste keer dat je je Powerbeats inschakelt, zijn ze klaar om te koppelen met je apparaat. Het ledlampje knippert om aan te geven dat je Powerbeats zich in de koppelingsmodus bevinden.

De Powerbeats opladen

Sluit de oortjes aan op een voedingsbron met behulp van de bijgeleverde Lightning-kabel. De oortjes bieden tot 15 uur afspeeltijd na volledig opladen en tot 1 uur afspeeltijd na 5 minuten opladen.

Wanneer de oortjes zijn ingeschakeld en geconfigureerd, geeft het ledlampje op het linkeroortje aan hoeveel luistertijd je nog hebt:

• Wit: tot 15 uur over

• Rood: minder dan 1 uur over

• Knipperend rood: moet worden opgeladen

De Powerbeats koppelen

Lees hier hoe je je Powerbeats-oortjes koppelt met je apparaat.

Koppelen met een iPhone

Volg deze stappen om je oortjes te koppelen met je iPhone:

1. Zorg ervoor dat je iPhone is ontgrendeld en dat Bluetooth is ingeschakeld.

2. Houd de Powerbeats naast de iPhone.

3. Volg de instructies op het scherm.

Koppelen aan een Mac of een ander apparaat dat gebruikmaakt van Bluetooth

Volg deze stappen om je Powerbeats te koppelen met je Mac, iPad of ander apparaat:

1. Druk op de knop op het linkeroortje totdat je het ledlampje ziet knipperen. De Powerbeats zijn nu in de koppelmodus.

2. Ga op je apparaat naar het Bluetooth-menu.

3. Selecteer de oortjes in de lijst met gedetecteerde Bluetooth-apparaten.

Koppelen met een Android-apparaat

Voor een Android-apparaat volg je deze stappen:

1. Download en installeer de Beats-app voor Android.

2. Open de Beats-app.

3. Houd de Powerbeats naast je apparaat.

4. Volg de instructies op het scherm.

De Powerbeats gebruiken

Lees hier hoe je muziek afspeelt, het volume wijzigt en oproepen beantwoordt.

Volumeknop en b-knop van Powerbeats
Geen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding

Muziek afspelen

Voor het bedienen van je muziek kun je de b-knopGeen alt beschikbaar voor afbeelding op je rechteroortje gebruiken. Je kunt onder andere het volgende doen:

• Druk één keer op de b-knop om audio te pauzeren of af te spelen.

• Druk twee keer op de b-knop om een nummer over te slaan.

• Druk drie keer op de b-knop om naar het vorige nummer te luisteren.

Het volume wijzigen

Je regelt het volume met de volumeknoppen op het rechteroortje.

• Druk op de volume-omhoogknop of houd deze knop ingedrukt om het volume continu te verhogen.

• Druk op de volume-omlaagknop of houd deze knop ingedrukt om het volume continu te verlagen.

Geen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding

Oproepen beantwoorden

Voor het bedienen van telefoongesprekken gebruik je de b-knopGeen alt beschikbaar voor afbeelding op het rechteroortje:

• Druk eenmaal om een gesprek te beantwoorden of te beëindigen.

• Druk eenmaal om een tweede inkomend gesprek te beantwoorden en het eerste gesprek in de wacht te zetten. Wanneer twee gesprekken actief zijn, kun je op deze manier schakelen tussen de gesprekken.

• Houd de knop één seconde ingedrukt om een inkomend gesprek te weigeren.

• Druk tweemaal om te stoppen met luisteren door de oortjes en het gesprek naar de telefoon te sturen.

Geen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding

Handsfree bediening

Om Siri te activeren, zeg je "Hé, Siri". Je kunt ook de b-knopGeen alt beschikbaar voor afbeelding op het rechteroortje ingedrukt houden tot je een geluid hoort. Zeg nu wat je nodig hebt. Lees wat je moet doen als Siri niet werkt.

De functies van Siri kunnen per land of regio verschillen.

Als je de spraakassistentie-functie voor andere apparaten wilt activeren, houd je de b-knopGeen alt beschikbaar voor afbeelding ingedrukt.

Meer informatie