Je Beatsx -oordopjes configureren en gebruiken

Hier vind je alles wat je moet weten om de Beatsx Wireless-oordopjes optimaal te gebruiken

1.

Inschakelen

De aan/uit-knop zit op de kabel onder het rechteroordopje. Houd de knop één seconde ingedrukt om de oordopjes in of uit te schakelen.

2.

Configuratie

Als het indicatielampje op de oordopjes gaat branden, maar niet knippert, zijn de oordopjes al geconfigureerd met een apparaat. Volg in dat geval de stappen om verbinding te maken met een ander apparaat.

Volg deze stappen als je een iPhone met iOS 10 hebt. Wanneer je de oordopjes op deze manier instelt, worden deze automatisch geconfigureerd met je andere apparaten die zijn ingelogd bij iCloud en die iOS 10, macOS Sierra of watchOS 3 gebruiken.

1. Houd de oordopjes naast de ontgrendelde iPhone.
    2. Druk één seconde op de aan/uit-knop op de oordopjes.
    3. Na een paar seconden vraagt de iPhone je om verbinding te maken. Als dat niet gebeurt, houd je de aan/uit-knop op de oordopjes vijf seconden ingedrukt.
    4. Volg de instructies op de iPhone.

Als je een ander Bluetooth-apparaat hebt, volg je deze stappen om je oordopjes te koppelen met dat apparaat:

1. Druk de aan/uit-knop vijf seconden in. Wanneer het indicatielampje knippert, zijn de oordopjes detecteerbaar.
    2. Ga naar Bluetooth-instellingen op je apparaat.
    3. Selecteer de oordopjes in de lijst met gedetecteerde Bluetooth-apparaten.
  3.

Verbinding maken met een ander apparaat

De oordopjes maken automatisch opnieuw verbinding met het laatste apparaat waarmee je deze hebt gebruikt. Volg deze stappen als je verbinding wilt maken met een ander apparaat.

iPhone, iPad of iPod met iOS 10:

1. Open het bedieningspaneel door vanaf de onderkant van het scherm omhoog te vegen.
    2. Veeg in het bedieningspaneel opzij om de kaart 'Huidige' weer te geven.
    3. Tik op de apparaatnaam onder aan de kaart en kies de oordopjes in de lijst met afspeelapparaten. Als je de oordopjes niet ziet, volg je de stappen voor alle andere apparaten hierna.

Alle andere apparaten:

1. Ga naar Bluetooth-instellingen op je apparaat. Op de Mac kun je eenvoudig klikken op het Bluetooth-symbool in de menubalk.
    2. Selecteer de oordopjes in de lijst met Bluetooth-apparaten. Als je de oordopjes na een paar seconden niet ziet, houd je de aan/uit-knop vijf seconden ingedrukt.
  4.

Laden

Sluit de oordopjes aan op een stopcontact met behulp van de bijgeleverde Lightning-kabel. De oordopjes bieden tot 8 uur afspeeltijd na volledig opladen en tot 2 uur afspeeltijd na vijf minuten opladen.

Wanneer de oordopjes zijn ingeschakeld en geconfigureerd, geeft het LED-indicatielampje op de aan/uit-knop aan hoeveel luistertijd je nog hebt:

• Wit:tot 8 uur over
    • Rood:minder dan een uur over
    • Knipperend rood:moet worden opgeladen
  5.

Besturen

Gebruik de middelste knop op de RemoteTalk-kabel om het afspelen van audio te regelen:

• Druk eenmaal om audio af te spelen of pauzeren.
    • Druk tweemaal om naar het volgende nummer te gaan. Druk driemaal om terug te spoelen.
    • Druk tweemaal en houd de knop bij de tweede keer ingedrukt om vooruit te spoelen door een nummer. Druk driemaal en houd de knop bij de derde keer ingedrukt om terug te spoelen door een nummer.

Gebruik de volumeknoppen op de RemoteTalk-kabel om het afspeelvolume te regelen. Gebruik de volumeregelaars op de telefoon om het belvolume te regelen.

• Druk op de volume-omhoogknop (+) of houd deze knop ingedrukt om het volume continu te verhogen.
    • Druk op de volume-omlaagknop (-) of houd deze knop ingedrukt om het volume continu te verlagen.

Gebruik de middelste knop op de RemoteTalk-kabel om telefoongesprekken te regelen:

• Druk eenmaal om een gesprek te beantwoorden of te beëindigen.
    • Druk eenmaal om een tweede inkomend gesprek te beantwoorden en het eerste gesprek in de wacht te zetten. Wanneer twee gesprekken actief zijn, kun je zo schakelen tussen gesprekken.
    • Houd de knop één seconde ingedrukt om een inkomend gesprek te weigeren.
    • Druk tweemaal om te stoppen met luisteren door de oordopjes en het gesprek naar de telefoon te sturen.

Als je Siri wilt activeren op het iOS-apparaat of de functie voor gesproken commando's op een ander apparaat, houd je de middelste knop op de RemoteTalk-kabel ingedrukt tot je een geluid hoort, zeg dan wat je wilt zeggen.

6.

Opnieuw instellen

1. Houd deze knoppen tien seconden ingedrukt:
      • Aan/uit-knop
      • Volume-omlaagknop (-)
    2. Laat de knoppen los wanneer het LED-indicatielampje knippert. De oordopjes zijn nu opnieuw ingesteld en klaar om weer te worden geconfigureerd voor je apparaten.
  7.

Update

De oordopjes worden automatisch up-to-date gehouden wanneer ze worden geconfigureerd met een iPhone met iOS 10.

Set up and use your BeatsX earphones