1.

Studio Wireless-koptelefoons hebben een oplaadbare batterij die stroom levert voor 12 uur muziek afspelen en Adaptive Noise Cancelation (ANC) als er verbinding is met Bluetooth en voor 20 uur wanneer het apparaat is aangesloten met een 3,5-mm-kabel.

2.

Laad je koptelefoon op

1. Sluit de oplaadkabel aan op de micro-USB-poort op de rechteroorschelp.
    2. Sluit het andere uiteinde van de USB-kabel aan op de meegeleverde USB-lichtnetadapter.

Het duurt ongeveer twee uur om een lege batterij met behulp van deze USB-lichtnetadapter volledig op te laden. Het kan langer duren als je de koptelefoon oplaadt via een USB-poort van je laptop of een ander apparaat.

Als je koptelefoon niet goed oplaadt, moet je je Studio-koptelefoon opnieuw instellen of via Beats Updater controleren of er updates zijn voor de Studio Wireless.

3.

Controleer de batterijstatus

Dit is wat de LED-lampjes van de batterijstatusindicator betekenen wanneer Beats niet is aangesloten op een voedingsbron:

• Vijf witte lampjes: de batterij is volledig of bijna volledig opgeladen.
    • Eén continu brandend rood lampje: de batterij heeft een laag niveau.
    • Eén knipperend rood lampje: de batterij is bijna leeg.
    • Geen lampjes: de koptelefoon is uitgeschakeld of de batterij is niet aan het opladen.

Dit is wat de LED-lampjes van de batterijstatusindicator betekenen wanneer Beats is aangesloten op een voedingsbron:

• Vijf witte lampjes: de batterij is volledig opgeladen.
    • Eén knipperend wit lampje: de batterij is bijna leeg.
Power your Studio Wireless