Als je problemen met het geluid of de voeding van je luidspreker ondervindt, kun je de luidspreker opnieuw instellen.

1.

Opnieuw instellen en instellingen behouden

1. Houd de aan/uit-knop acht seconden ingedrukt en laat deze daarna los.
    2. Druk eenmaal op de aan/uit-knop. Het batterijstatuslampje knippert drie keer van wit naar rood.
    3. Het apparaat is nu opnieuw ingesteld.

Als je je luidspreker opnieuw hebt ingesteld en nog steeds problemen ondervindt, controleer je of er een update voor de Beats Pill+ beschikbaar is via Beats Updater of de Beats Pill+-app.

2.

Opnieuw instellen en instellingen verwijderen

Als je alle gekoppelde apparaten en de aangepaste naam wilt verwijderen, en de Beats Pill+ wilt terugzetten naar de fabrieksinstellingen, volg je deze stappen.

1. Gebruik de Lightning-naar-USB-kabel om de Beats Pill+ op een stopcontact aan te sluiten.
    2. Schakel de luidspreker in.
    3. Houd de 'b'-knop en de aan/uit-knop zes seconden ingedrukt.
    4. Het batterijstatuslampje knippert zes keer rood.
    5. De Beats Pill+ is teruggezet naar de instellingen die bij aankoop van toepassing waren.
Reset Your Beats Pill+ Speaker