De Beats Pill+ -luidspreker gebruiken in DJ-modus

In de DJ-modus kun je je luidspreker via meerdere telefoons of Bluetooth-bronnen beheren.

1.

Als je de Beats Pill+-app hebt geïnstalleerd

Volg deze stappen als je de Beats Pill+-app op je compatibele apparaat hebt geïnstalleerd.

1. Koppel je telefoon of ander bronapparaat met je Beats Pill+.
    2. Tik in de Beats Pill+-app op 'DJ'.
    3. Koppel de Beats Pill+ aan het tweede bronapparaat.
    4. Als je op een van de gekoppelde apparaten muziek of andere audio afspeelt, kun je met dat apparaat het geluid op de Beats Pill+ beheren. Het andere apparaat wordt in dat geval gepauzeerd.
  2.

Als je de Beats Pill+-app niet hebt geïnstalleerd

1. Koppel je telefoon of ander bronapparaat met je Beats Pill+.
    2. Houd de 'b'-knop drie seconden ingedrukt om de detectiemodus te openen. Als de knop knippert, is de Beats Pill+ detecteerbaar. Je kunt nu de Beats Pill+ aan het tweede bronapparaat koppelen.
    3. Als je op een van de gekoppelde apparaten muziek of andere audio afspeelt, kun je met dat apparaat het geluid op de Beats Pill+ beheren. Het andere apparaat wordt in dat geval gepauzeerd.
Use your Beats Pill+ Speaker in DJ mode