1.

Lukt het je niet om via Bluetooth verbinding te maken tussen je Apple producten en Beats? Volg dan de onderstaande stappen:

1. Schakel Bluetooth uit op alle apparaten die met je Beats zijn verbonden.
    2. Selecteer op je Mac in 'Systeemvoorkeuren' het menu 'Bluetooth'.
    3. Selecteer je Beats in de lijst met gevonden apparaten en verwijder hem.
    4. Activeer de koppelingsmodus op je Beats.
    5. Controleer of de LED-lampjes aangeven dat je Beats zich in de koppelingsmodus bevindt.
    6. Ga terug naar het menu 'Bluetooth' van de Mac en selecteer je Beats-apparaat.
      • In OS X 10.8 moet je onder 'Bluetooth-voorkeuren' je Beats selecteren als je audioapparaat.
    7. Je bent gekoppeld! Je moet misschien wel opnieuw verbinding maken. Selecteer je Beats in het menu 'Bluetooth' en kies 'Gebruik als audioapparaat (stereo)'.

Je kunt nu ongestoord genieten van het geluid uit je Beats. Als het nog steeds niet is gelukt, probeer je de Mac opnieuw op te starten.

Mac Issues with Bluetooth