Beats: functies van de Executive

Het gebruik van je Executive is letterlijk net zo makkelijk als het verschuiven van een schuifregelaar en het drukken op een knop.

Weer aan, weer uit

• Verschuif de aan/uit-schakelaar om de koptelefoon en de actieve ruisonderdrukking (ANC) aan te zetten.

• Schuif de schakelaar weer terug om de koptelefoon uit te zetten.—kijk eens, zo spaar je batterijen

ANC en audio

1. Sluit de kabel met het rechte uiteinde aan op de oorschelp.

2. Sluit de kabel met het L-vormige uiteinde aan op je apparaat.

3. Zet de koptelefoon aan.

Het LED-lampje licht groen op als er voldoende batterijstroom is en rood als je nieuwe batterijen nodig hebt.

Geluid dempen

• Als je het geluid wilt dempen en de ruisonderdrukking wilt stoppen, houd je de 'b'-knop op de rechteroorschelp ingedrukt

• Laat de knop los om de audio en/of de ruisonderdrukking weer te hervatten

Je kunt ANC niet stoppen terwijl je geluid blijft afspelen. Als je ANC wilt stoppen, moet je naar de stand 'ANC-only' (alleen ANC) gaan of moet je zowel het geluid dempen als ANC stoppen.