Je serienummer is aanwezig op je apparaat of gedrukt bij de streepjescode op de verpakking van je apparaat.

1.

Kies je apparaat om je Beats-serienummer te vinden:

Koptelefoons

Oortjes

Luidsprekers

Ga naar een goed verlichte ruimte, houd je apparaat onder een felle lamp of gebruik een vergrootglas om ervoor te zorgen dat het serienummer beter leesbaar is. Je kunt ook met je mobiele telefoon een foto maken van het nummer en vervolgens inzoomen op de foto.

Als je de originele verpakking van je Beats-product nog hebt, kun je het serienummer wellicht ook terugvinden bij de streepjescode. Het serienummer kan ook vermeld staan op de originele verkoopbon of factuur.

Je kunt het serienummer ook vinden met je iOS- of Android-apparaat.

2.

Koptelefoons

Solo Pro

Maak je hoofdband groter en kijk naar de schuif boven de linkeroorschelp.

3.

Andere Beats-koptelefoons

Maak je hoofdband groter en kijk naar de schuif boven de rechteroorschelp.

4.

Beats EP (na juli 2017)

Controleer de aangesloten kabel.

5.

Beats EP (voor juli 2017)

Controleer de aangesloten kabel bij de linkeroorschelp.

6.

Oortjes

Powerbeats Pro

Controleer de binnenkant van de case.

Voor Powerbeats Pro staat het serienummer vermeld in de case.
  7.

Powerbeats3 Wireless

Controleer de kabel tussen het linker- en rechteroortje.

8.

BeatsX

Controleer de voedingsmodule bij het rechteroortje.

9.

urBeats, Tour enPowerbeats2

Kijk op de kabel bij het rechter oortje.

10.

Luidsprekers

Pill en Pill 2.0

Controleer de rubberen rand onder op je luidspreker.

11.

Pill+

Trek de rubberen rand van de achterkant van je luidspreker en kijk boven de USB-poort.

12.

Pill XL

Trek de rubberen flap terug die de poorten aan de achterkant van je luidspreker bedekt. Het serienummer is afgedrukt op de binnenkant van deze flap. Het nummer begint met RAVE en wordt gevolgd door meer letters en nummers. Meer informatie over het vervangingsprogramma voor Beats Pill XL-luidsprekers.

13.

Het serienummer vinden met je iOS- of Android-apparaat

Je kunt als volgt het serienummer van je Beats-product vinden wanneer het is verbonden met je Android-apparaat of is gekoppeld in de Beats-app voor Android:

1. Open de Beats-app.
    2. Scrol omlaag naar 'Onder de motorkap: Serienummer'.

Als je het serienummer van je Beats-product wilt vinden terwijl het is verbonden met je iOS-apparaat, ga je naar 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Info' > '[Naam van je Beats-product]' > 'Serienummer'.

Je serienummer vinden