Het gebruik van je Executive is letterlijk net zo makkelijk als het verschuiven van een schuifregelaar en het drukken op een knop.

1.

Weer uit, weer aan

• Verschuif de aan/uit-schakelaar om de koptelefoon aan te zetten en Adaptive Noise Cancellation (ANC) in te schakelen.
    • Schuif de schuifregelaar terug om je koptelefoon uit te zetten: moet je jou eens energie zien besparen.
  2.

ANC en audio

1. Sluit de kabel met het rechte uiteinde aan op de oorschelp.
    2. Sluit de kabel met het L-vormige uiteinde aan op je apparaat.
    3. Zet de koptelefoon aan.

Het LED-lampje licht groen op als er voldoende batterijstroom is en rood als je nieuwe batterijen nodig hebt.

3.

Geluid dempen

• Als je het geluid wilt dempen en de ruisonderdrukking wilt stoppen, houd je de 'b'-knop op de rechteroorschelp ingedrukt.
    • Laat de knop los om het geluid en/of de ruisonderdrukking te hervatten.

Opmerking: je kunt ANC niet stoppen terwijl je geluid blijft afspelen. Als je ANC wilt stoppen, moet je naar de stand 'ANC-only' (alleen ANC) gaan of moet je zowel het geluid dempen als ANC stoppen.

Executive Functions