De Powerbeats Pro opladen

Met de oplaadcase kun je in totaal meer dan 24 uur luisteren met de Powerbeats Pro. Als je er klaar voor bent, lees je hier hoe je de oortjes kunt opladen.

Met de Powerbeats Pro-oortjes kun je per oortje tot 9 uur luisteren. Met de oplaadcase kun je meer dan 24 uur luisteren. En met Fast Fuel kun je tot 1,5 uur afspelen na 5 minuten opladen.

Als de batterij van de case minder dan 40% is opgeladen, wordt het ledlampje aan de voorkant rood. Als het ledlampje rood knippert, moet je de oortjes mogelijk opnieuw instellen.

De Powerbeats Pro opladen

Leg de Powerbeats Pro-oortjes in de oplaadcase om ze op te laden. Dit moet je doen om beide oortjes en de case op te laden:

1. Leg de oortjes in de case.

2. Sluit de case aan op een voedingsbron met de Lightning-kabel die wordt meegeleverd met de Powerbeats Pro.

Je kunt de case ook opladen zonder de oortjes.

Je steekt de Lightning-kabel in als de case gesloten is.

Controleren hoeveel stroom de Powerbeats Pro-oortjes nog hebben

Op een iPhone, iPad of iPod touch

1. Zorg dat de Powerbeats Pro zijn ingeschakeld en zijn gekoppeld met je iPhone, iPad of iPod touch.

2. Leg de oortjes in de oplaadcase. Laat het deksel van de case open.

3. Houd de Powerbeats Pro binnen een afstand van 5 cm van de ontgrendelde iPhone, iPad of iPod touch.

4. Op je iOS-apparaat verschijnt een kaart die het batterijniveau aangeeft.

Je kunt het batterijniveau ook zien in de dagweergave op je iPhone, iPad of iPod touch. Lees hier hoe je de Batterij-widget toevoegt aan je dagweergave.

Op een Mac

1. Klik op de menuknop 'Bluetooth' rechtsboven in het scherm van de Mac.

2. Selecteer 'Powerbeats Pro' om het batterijniveau van de oortjes te zien.

Op een Android-apparaat

Open de Beats-app voor Android om het batterijniveau van je oortjes en oplaadcase te zien.

Als je je Powerbeats Pro niet kunt opladen

Als je problemen hebt met het opladen van je Powerbeats Pro, zijn hier een aantal dingen die je kunt proberen.

1. Zorg dat de oortjes goed zijn geplaatst in de case.

2. Gebruik een andere voedingsbron of een andere kabel.

3. Maak de oortjes schoon en zorg er vervolgens voor dat ze helemaal droog zijn.

4. Stel je apparaat opnieuw in.

Als je nog steeds hulp nodig hebt, neem je contact op met Apple Support.

De gebruiksduur van de batterij verlengen

Om je Powerbeats Pro-oortjes opgeladen te houden, moet je ze in de case doen als je ze niet gebruikt.