Met de oplaadcase kun je in totaal meer dan 24 uur afspelen met je Powerbeats Pro. Als je er klaar voor bent, lees je hier hoe je de oortjes kunt opladen.

1.

Met je Powerbeats Pro-oortjes kun je per oortje tot 9 uur afspelen. Met de oplaadcase kun je meer dan 24 uur afspelen. En met Fast Fuel kun je tot 1,5 uur afspelen nadat je 5 minuten hebt opgeladen.

Als de batterij van de case minder dan 40% is opgeladen, wordt het ledlampje aan de voorkant rood. Als het ledlampje rood knippert, moet je de oortjes mogelijk resetten.

2.

Je Powerbeats Pro opladen

Leg je Powerbeats Pro-oortjes in de oplaadcase om deze op te laden. Dit moet je doen om beide oortjes en de case op te laden:

1. Leg de oortjes in de case.
    2. Sluit de case aan op een voedingsbron met de Lightning-kabel die wordt meegeleverd met je Powerbeats Pro.

Je kunt de case ook opladen zonder de oortjes.

Sluit de case aan op een voedingsbron met de oortjes in de case.
  3.

Controleren hoeveel capaciteit je Powerbeats Pro-oortjes nog hebben

Op een iPhone, iPad of iPod touch

1. Zorg dat je Powerbeats Pro zijn ingeschakeld en gekoppeld met je iPhone, iPad of iPod touch.
    2. Leg de oortjes in de oplaadcase. Laat het deksel van de case open.
    3. Houd je Powerbeats Pro binnen een afstand van 5 centimeter van je ontgrendelde iPhone, iPad of iPod touch.
    4. Op je iOS-apparaat verschijnt een kaart die het batterijniveau aangeeft.

Je kunt het batterijniveau ook zien in de 'Vandaag-weergave' op je iPhone, iPad of iPod touch. Meer informatie over het toevoegen van de widget Batterijen aan je 'Vandaag-weergave'.

Op een Mac

1. Klik op de menuknop 'Bluetooth' in de rechterbovenhoek van je Mac.
    2. Selecteer Powerbeats Pro. Het batterijniveau van de oortjes verschijnt.

Op een Android-apparaat

Open de Beats-app voor Android om het batterijniveau van de oortjes en oplaadcase te bekijken.

4.

Als je de Powerbeats Pro niet kunt opladen

Als je problemen hebt met het opladen van je Powerbeats Pro, zijn hier een aantal dingen die je kunt proberen.

1. Zorg dat de oortjes goed in de case zijn geplaatst.
    2. Gebruik een andere voedingsbron of een andere kabel.
    3. Maak de oortjes schoon en maak ze daarna volledig droog.
    4. Reset je apparaat.

Als je nog steeds hulp nodig hebt, neem je contact op met Apple Support.

5.

Zorg dat uw batterij langer meegaat

Om je Powerbeats Pro-oortjes opgeladen te houden, moet je ze in de case doen als je ze niet gebruikt.

Je Powerbeats Pro opladen