De instellingen voor je Powerbeats Pro veranderen

Je Powerbeats Pro een andere naam geven, je microfoon instellen op links of rechts, of Auto Play uitschakelen.

1.

Je Powerbeats Pro een naam geven

1. Ga naar 'Instellingen' > 'Bluetooth' op je iOS-apparaat.
    2. Tik op het blauwe infosymbool naast je Powerbeats Pro in de lijst met apparaten.
    3. Tik op 'Naam'.
    4. Bewerk de naam van je apparaat.
  2.

De microfoon instellen op 'Links', 'Rechts' of 'Automatisch'

Elk Powerbeats Pro-oortje heeft een ingebouwde microfoon waarmee je kunt bellen en Siri kunt gebruiken. De microfoon staat standaard ingesteld op 'Automatisch' zodat beide oortjes als microfoon kunnen dienen. Als je maar één oortje gebruikt, dan fungeert deze als microfoon.

U kunt de microfoon ook instellen op 'Altijd links' of 'Altijd rechts'. Hiermee wordt de microfoon ingeschakeld op het linker- of rechter-oortje. Dat oortje fungeert dan als microfoon, zelfs als je deze uit je oor verwijdert of in de case stopt. De instellingen van de microfoon veranderen:

1. Ga naar 'Instellingen' > 'Bluetooth' op je iOS-apparaat.
    2. Tik op het blauwe infosymbool naast je Powerbeats Pro in de lijst met apparaten.
    3. Tik op 'Microfoon'.
    4. Tik op de gewenste microfoon-optie.
  3.

Auto Play in- of uitschakelen

Je Powerbeats Pro detecteert standaard of je ze al dan niet in je oren draagt en ontvangt de audio van het apparaat. Als je een van de Powerbeats Pro-oortjes uit je oor haalt, wordt het afspelen gepauzeerd en hervat. Als je beide Powerbeats Pro-oortjes uit je oren haalt, wordt het afspelen gestopt (en niet meer hervat). Als Auto Play is ingeschakeld en je de oortjes niet draagt, wordt de audio via de luidsprekers van je apparaat afgespeeld.

Als je Auto Play uitschakelt, speelt alle audio naar je Powerbeats Pro of je deze nu draagt of niet.

Auto Play in- of uitschakelen:

1. Ga naar 'Instellingen' > 'Bluetooth' op je iOS-apparaat.
    2. Tik op het blauwe infosymbool naast je Powerbeats Pro in de lijst met apparaten.
    3. Tik op de schuif naast 'Automatische oordetectie'.
De instellingen voor je Powerbeats Pro veranderen