1.

Beats-apparaten herkennen verbindingen met verschillende apparaten, maar ze proberen altijd verbinding te maken met het laatste apparaat dat is gebruikt tenzij er een andere instructie wordt gegeven.

Het opstarten van Bluetooth werkt op elk product anders, maar het werkt over het algemeen hetzelfde bij Android- en Apple besturingssystemen. Je kunt als volgt een apparaat koppelen:

2.

Android

1. Ga naar 'Instellingen' > 'Draadloos en netwerken' > 'Bluetooth-instellingen'.
    2. Vink het vakje naast Bluetooth aan om Bluetooth aan te zetten.
    3. Er wordt een lijst met Bluetooth-apparaten weergegeven.
    4. Tik op je Beats-product in de lijst om verbinding te maken.
  3.

Apple iOS

1. Ga naar 'Instellingen' > 'Bluetooth'.
    2. Zet de Bluetooth-schuif op 'Aan'.
    3. Er wordt een lijst met Bluetooth-apparaten weergegeven.
    4. Tik op je Beats-product in de lijst om verbinding te maken.
Bluetooth and Your Device