Als je geen verbinding kunt maken met je draadloze Beats-product

Op deze manier kun je problemen met de Bluetooth-verbinding tussen je Beats-product en je iPhone, iPad, iPod touch, Mac of ander apparaat oplossen.

1.

Controleer de locatie

Plaats het Beats-product en het gekoppelde apparaat binnen een afstand van maximaal 9 meter van elkaar. Plaats beide apparaten uit de buurt van andere Bluetooth-apparaten, magnetrons, draadloze routers en andere elektronica.

2.

Controleer de geluidsinstellingen

Ga op een iOS-apparaat naar 'Instellingen' > 'Bluetooth' en selecteer je Beats.

Kies op je Mac het Apple-menu () > 'Systeemvoorkeuren', klik vervolgens op 'Geluid' en selecteer het Beats-product bij de uitvoer- en invoervensters.

Op de PC ga je naar de geluidsinstellingen en selecteer je Beats als het afspeel-/opnameapparaat.

3.

Controleer het volume

1. Zorg ervoor dat beide Beats-producten en het Bluetooth-apparaat zijn opgeladen en ingeschakeld.
    2. Speel een nummer af dat je hebt gedownload naar het apparaat, stream geen audio.
    3. Zet het volume op je Beats en het gekoppelde Bluetooth-apparaat hoger.
  4.

Gebruik 'Vergeet dit apparaat' en koppel het opnieuw aan je Beats.

1. Koppel het Beats-product los.
      • Ga op een iOS-apparaat naar 'Instellingen' > 'Bluetooth' en tik vervolgens op de 'i' naast de naam van het Beats-product. Tik vervolgens op 'Vergeet dit apparaat'.
      • Kies op je Mac het Apple-menu () > 'Systeemvoorkeuren' en klik op 'Bluetooth'. Kies het Beats-product en klik op de 'X' en vervolgens op 'Vergeet dit apparaat'.
    2. Koppel je Beats-product opnieuw.
  5.

Stel het Beats-product opnieuw in en koppel het opnieuw

Stel je koptelefoon opnieuw in, stel je oortjes opnieuw in of stel je luidsprekers opnieuw in. Koppel vervolgens het Beats-product opnieuw aan het apparaat.

6.
  7.

Als je nog steeds hulp nodig hebt

Als je een vervormd geluid hoort, lees je hier meer over hoe je problemen met de audio van de Beats-luidspreker of met je Beats-koptelefoon of -oortjes oplost.

Bluetooth Troubleshooting