Als je geen verbinding kunt maken met je draadloze Beats-product

Op deze manier kun je problemen met de Bluetooth-verbinding tussen je Beats-product en je iPhone, iPad, iPod touch, Mac of ander apparaat oplossen.

Controleer de locatie

Plaats het Beats-product en het gekoppelde apparaat niet verder dan 9 meter uit elkaar. Plaats beide apparaten uit de buurt van andere Bluetooth-apparaten, magnetrons, draadloze routers en andere elektronica.

Controleer de geluidsinstellingen

Ga op een iOS-apparaat naar 'Instellingen' > 'Bluetooth' en selecteer je Beats.

Kies op de Mac het Apple-menu () > 'Systeeminstellingen', klik vervolgens op 'Geluid' en selecteer het Beats-product in de vensters 'Invoer' en 'Uitvoer'.

Op de PC ga je naar de geluidsinstellingen en selecteer je Beats als het afspeel-/opnameapparaat.

Controleer het volume

1. Zorg ervoor dat beide Beats-producten en het Bluetooth-apparaat zijn opgeladen en ingeschakeld.

2. Speel een nummer af dat je hebt gedownload naar het apparaat, stream geen audio.

3. Zet het volume op je Beats en het gekoppelde Bluetooth-apparaat hoger.

Gebruik 'Vergeet dit apparaat' en koppel het opnieuw aan je Beats.

1. Koppel het Beats-product los.

• Ga op je iOS-apparaat naar 'Instellingen' > 'Bluetooth' en tik vervolgens op de Info-knopGeen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding naast de naam van je Beats-product. Tik vervolgens op 'Vergeet dit apparaat'.

• Kies op de Mac het Apple-menu () > 'Systeeminstellingen' en klik op 'Bluetooth'. Kies je Beats-product en klik op de 'X' en vervolgens op 'Vergeet apparaat'.

2. Koppel het Beats-product opnieuw.

Stel het Beats-product opnieuw in en koppel het opnieuw

Reset your headphones, oortjes of luidsprekers opnieuw in. Koppel vervolgens het Beats-product opnieuw aan het apparaat.

Als je nog steeds hulp nodig hebt

Als je vervormd geluid hoort, lees je hier hoe je audioproblemen met je Beats-luidsprekers of Beats-koptelefoons of -oortjes oplost.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.