Basisinformatie over Bluetooth: Solo2 Wireless

Het is heel eenvoudig om met je draadloze apparaat verbinding te maken met je Solo2 Wireless-koptelefoon. Je hoeft maar één knop te gebruiken.

1.

Koppelen

1. Als je een audiokabel gebruikt, koppel je deze los.
    2. Zet je koptelefoon AAN.
    3. Wanneer je je koptelefoon aanzet, gaat deze automatisch over in de koppelingsmodus.
    4. Het LED-lampje voor Bluetooth is wit en knippert.
    5. Maak met je koptelefoon verbinding met je apparaat door Solo Wireless te selecteren.
    6. Als je je Beats een andere naam hebt gegeven met behulp van Beats Updater, wordt die naam in de lijst weergegeven.

Je koptelefoon maakt altijd automatisch verbinding met het laatste apparaat waaraan deze was gekoppeld.

2.

Verbinding verbreken en opnieuw verbinding maken

Als je de verbinding wilt verbreken met het apparaat waaraan je koptelefoon is gekoppeld, of de koppelingsmodus wilt inschakelen, houd je de 'b'-knop 2 seconden ingedrukt. Het LED-lampje voor Bluetooth knippert in het wit en je kunt nu de apparaten koppelen.

Bluetooth Basics—Solo2 Wireless