Maak je Pill mobiel met deze Bluetooth-verbindingstips:

1.

Koppelen

1. Zet de luidspreker aan.
    2. De 'b'-knop knippert, waarmee wordt aangegeven dat de koppelingsmodus actief is.
    3. Activeer je Bluetooth-apparaat en zoek naar de Pill.
    4. Selecteer Beats Pill in de lijst met gevonden apparaten.
  2.

Verbinding verbreken en opnieuw verbinding maken

Houd de 'b'-knop drie seconden ingedrukt om je Bluetooth-sessie te annuleren of om opnieuw verbinding te maken.

Opmerking: je kunt alleen de verbinding verbreken wanneer je geen telefoongesprek voert.

3.

Gesprekken aannemen

• Een gesprek aannemen of beëindigen: druk eenmaal op de knop.
    • Gesprekken verplaatsen van je telefoon naar de luidspreker en vice versa: druk twee keer.

Wisselgesprek

• In de wacht zetten en een inkomend gesprek beantwoorden: eenmaal op de knop drukken.
    • Terugschakelen door eenmaal te drukken.
    • Een gesprek weigeren of ophangen en inkomende gesprekken aannemen door 2 seconden op de knop te drukken.
  4.

Met meerdere apparaten koppelen

De Pill kan maximaal acht apparaten in zijn geheugen opslaan, maar kan slechts met één aanvullend apparaat tegelijkertijd worden gekoppeld.

Als je met een eerder gekoppeld apparaat verbinding wilt maken, beëindig je de huidige sessie en stel je het Bluetooth-apparaat in om je luidspreker te vinden.

5.

Bluetooth-indicatoren

UIT AAN - verbonden AAN - niet verbonden Koppelen NFC Touch
    UIT Continu brandend en WIT UIT Knipperend en WIT Twee keer knipperen
Bluetooth Basics—Pill