Basisinformatie over Bluetooth: Beatbox Portable

Wil je met je Beatbox Portable verbinding maken met een Bluetooth-apparaat? Dat doe je als volgt:

1.

Koppelen

Als je over een apparaat met NFC beschikt, raak je met dit apparaat gewoon het NFC-logo op de bovenkant van de luidspreker aan, zodat beide apparaten worden gekoppeld.

Bij alle andere apparaten volg je deze stappen:

1. Houd de aan/uit-knop 3 seconden ingedrukt.
    2. Alle drie de knoppen aan de bovenkant van de luidspreker knipperen in het rood en wit.
    3. Activeer de Bluetooth-functie op je telefoon of muziekspeler.
    4. Selecteer Beatbox Portable in de lijst met gevonden apparaten.
  2.

Verbinding verbreken en opnieuw verbinding maken

Als je de verbinding wilt verbreken of opnieuw verbinding wilt maken, houd je de aan/uit-knop 3 seconden ingedrukt.

3.

Van bron wisselen

Als je handmatig tussen geluidsbronnen wilt schakelen, houd je beide volumeknoppen tegelijkertijd ingedrukt. Dit zorgt ervoor dat de Beatbox Portable schakelt tussen Bluetooth en apparaten die via kabels zijn aangesloten.

Bluetooth Basics—Beatbox Portable