Je Beats on-ear-koptelefoon of over-ear-koptelefoon resetten

Als je problemen hebt met geluid, Bluetooth of opladen voor je koptelefoon, kun je deze opnieuw instellen.

Solo Pro resetten

1. Houd de modusknop en de volume-omlaagknop tien seconden ingedrukt.

Solo Pro buttons
  2. Laat de knoppen los wanneer het ledlampje rood knippert.

De koptelefoon is nu gereset en klaar om weer te worden geconfigureerd voor je apparaten.

Studio3 Wireless opnieuw instellen

1. Houd de aan/uit-knop en de volume-omlaagknop tien seconden ingedrukt.

Studio 3 Wireless buttons
  2. Laat de knoppen los wanneer de batterijstatusindicator knippert.

De koptelefoon is nu gereset en klaar om weer te worden geconfigureerd voor je apparaten.

Beats Studio Pro, Studio of Studio Wireless resetten

1. Houd de aan/uit-knop tien seconden ingedrukt.

No alt supplied for Image
  2. Laat de aan/uit-knop los.

3. Alle lampjes van de batterijstatusindicator knipperen wit en daarna knippert één lampje rood. Dit gebeurt drie keer achter elkaar. Als de lampjes niet meer knipperen, is de koptelefoon gereset.

Nadat je Studio-koptelefoon is gereset, wordt deze automatisch ingeschakeld.

Solo3 Wireless opnieuw instellen

1. Houd de volume-omlaagknop en de aan/uit-knop tien seconden ingedrukt.

Solo 3 Wireless buttons
  2. Laat de knoppen los wanneer de batterijstatusindicator knippert.

De koptelefoon is nu gereset en klaar om weer te worden geconfigureerd voor je apparaten.

De Solo2 Wireless opnieuw instellen

1. Zorg ervoor dat je koptelefoon niet is aangesloten op de USB-oplaadkabel.

2. Houd de aan/uit-knop tien seconden ingedrukt.

Solo 2 Wireless buttons
  3. Laat de aan/uit-knop los.

4. Alle lampjes van de batterijstatusindicator knipperen wit en daarna knippert één lampje rood. Dit gebeurt drie keer achter elkaar. Als de lampjes niet meer knipperen, is de koptelefoon gereset.

De Solo Wireless opnieuw instellen

1. Schakel de headset uit.

2. Houd de multifunctionele toets en de volume-omlaagknop acht seconden ingedrukt.

Solo Wireless buttons
  3. De rode en blauwe lampjes knipperen drie keer.

Andere dingen die je kunt proberen

Heb je nog steeds problemen met je koptelefoon? Probeer het volgende: