Je Beats on-ear-koptelefoon of over-ear-koptelefoon resetten

Als er problemen zijn met het geluid, Bluetooth of opladen, kun je je koptelefoon resetten.

1.
  2.

Solo Pro resetten

1. Houd de modusknop en de volume-omlaagknop tien seconden ingedrukt.
    2. Laat de knoppen los wanneer het ledlampje rood knippert.

De koptelefoon is nu gereset en klaar om weer te worden geconfigureerd voor je apparaten.

Houd de modusknop en de volume-omlaagknop tien seconden ingedrukt
  3.

De Studio3 Wireless resetten

1. Houd de aan/uit-knop en de volume-omlaagknop tien seconden ingedrukt.
    2. Laat de knoppen los wanneer de batterijstatusindicator knippert.

De koptelefoon is nu gereset en klaar om weer te worden geconfigureerd voor je apparaten.

Druk op de aan/uit-knop en de volume-omlaagknop
  4.

Studio of Studio Wireless resetten

1. Houd de aan/uit-knop 10 seconden ingedrukt.
    2. Laat de aan/uit-knop los.
    3. Alle lampjes van de batterijstatusindicator knipperen wit en daarna knippert één lampje rood. Dit gebeurt drie keer achter elkaar. Als de lampjes niet meer knipperen, is de koptelefoon gereset.

Nadat je Studio-koptelefoon is gereset, wordt deze automatisch ingeschakeld.

Houd de aan/uit-knop tien seconden ingedrukt.
  5.

De Solo3 Wireless resetten

1. Houd de volume-omlaagknop en de aan/uit-knop tien seconden ingedrukt.
    2. Laat de knoppen los wanneer de batterijstatusindicator knippert.

De koptelefoon is nu gereset en klaar om weer te worden geconfigureerd voor je apparaten.

Druk op de aan/uit-knop en de volume-omlaagknop.
  6.

De Solo2 Wireless resetten

1. Zorg ervoor dat je koptelefoon niet is aangesloten op de USB-oplaadkabel.
    2. Houd de aan/uit-knop 10 seconden ingedrukt.
    3. Laat de aan/uit-knop los.
    4. Alle lampjes van de batterijstatusindicator knipperen wit en daarna knippert één lampje rood. Dit gebeurt drie keer achter elkaar. Als de lampjes niet meer knipperen, is de koptelefoon gereset.
    Houd de aan/uit-knop tien seconden ingedrukt.
  7.

De Solo Wireless Dit gebeurt drie keer achter elkaar.

1. Schakel de headset uit.
    2. Houd de multifunctionele toets en de volume-omlaagknop acht seconden ingedrukt.
    3. De rode en blauwe lampjes knipperen drie keer.
    Druk terwijl de headset is uitgeschakeld op de multifunctionele knop en op de volume-omlaagknop.
  8.

Andere dingen die je kunt proberen

Heb je nog steeds problemen met je koptelefoon? Probeer het volgende:

Je Beats on-ear-koptelefoon of over-ear-koptelefoon resetten