Je Solo3 Wireless-koptelefoon instellen en gebruiken

Lees hier hoe je je Solo3 Wireless-koptelefoon oplaadt, koppelt, gebruikt en opnieuw instelt.

Solo3 Wireless-koptelefoonmodellen

De koptelefoon inschakelen en opladen

Houd de aan/uit-knop één seconde ingedrukt om de koptelefoon aan of uit te zetten.

De batterijstatusindicatorlampjes en aan/uit-knop van de Solo3 Wireless

Je laadt de koptelefoon op door hem met de meegeleverde micro-USB-kabel op een stroombron aan te sluiten. Wanneer de koptelefoon wordt opgeladen, knipperen de lampjes van de batterijstatusindicator. Als de batterij volledig is opgeladen, blijven alle vijf lampjes branden.

Om de batterijstatusindicator te controleren die het batterijniveau en de laadstatus aangeeft, druk je op de aan/uit-knop.

De koptelefoon biedt tot 40 uur afspeeltijd na 2 uur opladen en tot 3 uur afspeeltijd na 5 minuten opladen.

Om de batterijduur te optimaliseren of om je koptelefoon te gebruiken wanneer de batterij uitgeput is, sluit je de RemoteTalk-kabel aan om de koptelefoon met de kabel te gebruiken.

De koptelefoon koppelen

Leer hoe je je koptelefoon kunt koppelen met je apparaat.

Koppelen aan een iPhone met iOS 10 of nieuwer

Volg deze stappen als je een iPhone met iOS 10 of nieuwer hebt:

1. Houd de koptelefoon naast de ontgrendelde iPhone.

2. Houd de aan/uit-knop op de koptelefoon 1 seconde ingedrukt.

3. Na een paar seconden vraagt iPhone je om verbinding te maken. Als dat niet gebeurt, houd je de aan/uit-knop op de koptelefoon vijf seconden ingedrukt.

4. Volg de instructies op de iPhone.

Wanneer je de koptelefoon op deze manier instelt, wordt deze automatisch geconfigureerd met je andere apparaten die zijn ingelogd bij iCloud en die iOS 10 of nieuwer, macOS Sierra of nieuwer of watchOS 3 of nieuwer gebruiken.

Je koptelefoon wordt automatisch up-to-date gehouden wanneer je deze configureert met een iPhone met iOS 10 of nieuwer. Als de koptelefoon niet is gekoppeld met een iPhone met iOS 10 of nieuwer, kun je Beats Updater gebruiken om de firmware bij te werken.

Koppelen aan een Mac of een ander apparaat dat gebruikmaakt van Bluetooth

Als je een ander Bluetooth-apparaat hebt, volg je deze stappen om je koptelefoon te koppelen aan dat apparaat:

1. Houd de aan/uit-knop 5 seconden ingedrukt. Wanneer de batterijstatusindicator knippert, is de koptelefoon detecteerbaar.

2. Ga naar de Bluetooth-instellingen op je apparaat. Op de Mac ga je bijvoorbeeld naar het Apple-menu () > 'Systeemvoorkeuren' en klik je op 'Bluetooth'. Zorg dat Bluetooth is ingeschakeld.

3. Selecteer de koptelefoon in de lijst met gedetecteerde Bluetooth-apparaten.

Koppelen met een Android-apparaat

Volg deze stappen als je een Android-apparaat hebt:

1. Download de Beats-app voor Android.

2. Houd de aan/uit-knop 5 seconden ingedrukt. Wanneer de batterijstatusindicator knippert, is de koptelefoon detecteerbaar.

3. Selecteer 'Verbinden' op het Android-apparaat.

De koptelefoon gebruiken

Lees hier hoe je muziek afspeelt, het volume wijzigt en oproepen beantwoordt.

Knoppen op de Solo3 Wireless
Geen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding

Muziek afspelen

Om muziek af te spelen, gebruik je de b-knopGeen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding op de linkeroorschelp, of gebruik je de middelste knop op de RemoteTalk-kabel als je de koptelefoon met een kabel gebruikt.

• Druk eenmaal om een nummer af te spelen of te pauzeren.

• Druk tweemaal om naar het volgende nummer te gaan. Druk driemaal om achteruit te springen.

• Als je binnen een nummer wilt vooruitspoelen, druk je tweemaal en houd je de knop vast wanneer je voor de tweede keer drukt. Als je binnen een nummer wilt terugspoelen, druk je driemaal en houd je de knop vast wanneer je voor de derde keer drukt.

Het volume wijzigen

Om het afspeelvolume te regelen, gebruik je de volumeknoppen op de linkeroorschelp of de RemoteTalk-kabel. Om het belvolume te regelen, gebruik je de volumeregelaars op de telefoon.

• Druk op de volume-omhoogknop of houd deze knop ingedrukt om het volume continu te verhogen.

• Druk op de volume-omlaagknop of houd deze knop ingedrukt om het volume continu te verlagen.

Geen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding

Oproepen beantwoorden

Om telefoongesprekken te beantwoorden, gebruik je de b-knopGeen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding op de linkeroorschelp, of gebruik je de middelste knop op de RemoteTalk kabel.

• Druk eenmaal om een oproep te beantwoorden of te beëindigen.

• Druk tijdens een gesprek eenmaal om een tweede inkomende gesprek te beantwoorden en het eerste gesprek in de wacht te zetten. Wanneer twee gesprekken actief zijn, kun je op deze manier schakelen tussen de gesprekken.

• Houd de knop één seconde ingedrukt om een inkomend gesprek te weigeren.

• Druk tweemaal om te stoppen met luisteren door de koptelefoon en het gesprek naar de telefoon te sturen.

Geen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding

Handsfree bediening

Als je Siri wilt activeren op het iOS-apparaat of de functie voor gesproken commando's op een ander apparaat, gebruik je de 'b'-knopGeen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding op de linkeroorschelp of de middelste knop op de RemoteTalk-kabel. Houd de knop ingedrukt tot je een geluid hoort en zeg dan wat je nodig hebt.

De koptelefoon opnieuw instellen

Als je geluids-, Bluetooth- of oplaadproblemen hebt met je koptelefoon, kun je proberen deze opnieuw in te stellen.

Meer informatie

Lees hoe je problemen met de audiokwaliteit van de koptelefoon kunt oplossen.

De Beats-app voor Android gebruiken.