Je kunt Beats gebruiken in combinatie met de meeste apparaten. De functionaliteit kan echter per product verschillen.

1.

Oortjes en koptelefoons

Bij gebruik van een mini-jack-kabel (3,5 mm)

• Volledig compatibel

Bij gebruik van een Lightning-kabel

• Compatibel met Apple iOS-apparaten met een Lightning-connector en iOS 10 of hoger

Bij gebruik van de ingebouwde afstandsbediening/microfoon

• Compatibel met Apple iOS-apparaten, maar dit kan variëren bij andere merken of producten
  2.

Luidsprekers

Bij gebruik van Aux of Line Out

• Volledig compatibel met alle audio-apparaten met een mini-jack-poort (3,5 mm)

Via Bluetooth

• Compatibel met alle Bluetooth-apparaten
Product compatibility