1.  

  Actieve ruisonderdrukking

  Bij actieve ruisonderdrukking meten interne en externe microfoons ongewenste omgevingsgeluiden, waarna door een circuit in de koptelefoon geluid wordt gegenereerd op een frequentie die ervoor zorgt dat deze geluiden niet hoorbaar zijn. Actieve ruisonderdrukking is actief zodra koptelefoons met deze functie worden ingeschakeld.

  Adaptieve ruisonderdrukking is een vorm van geavanceerde ruisonderdrukking. Wanneer je naar muziek luistert, wordt er gezorgd voor een balans tussen audiokwaliteit en ruisonderdrukking voor het geluid dat uit de luidsprekers komt. Als je niet naar muziek luistert, wordt het niveau van ruisonderdrukking automatisch verhoogd om omgevingsgeluid te blokkeren.

 2.  

  Passieve geluidsisolatie

  Oordopjes en koptelefoons met geluidsisolatie blokkeren omgevingsgeluid passief zonder gebruik te hoeven maken van batterijen. De oorkussentjes met verschillende pasvormen voor oordopjes en de extra oorschelpvulling voor koptelefoons werken als fysieke barrières die voorkomen dat ongewenste geluiden je oren bereiken. Deze barrières zorgen er ook voor dat mensen in je omgeving de muziek waarnaar je luistert, niet kunnen horen.

Noise Canceling Vs. Noise Isolating

Was dit nuttig?

JA NEE