Ondervind je problemen met het geluid van je luidspreker? Hier vind je de antwoorden:

1.

Luidsprekers gaan niet aan

Gebruik je batterijen?

• Vervang de batterijen.

Gebruik je de lichtnetadapter?

• Controleer of het stopcontact dat je gebruikt wel werkt.
  2.

Vervormd geluid

Is het volume te hoog? Is het volume te laag? Maakt je luidspreker een krakend, knetterend of ploppend geluid? Helemaal geen geluid? Geen paniek. Ga als volgt te werk:

• Zet het apparaat aan en zorg dat het muziek afspeelt.
    • Pas het volume op je apparaat aan.
    • Pas het volume op je luidspreker aan.
    • Als je apparaat is aangesloten, controleer je of de 3,5-mm-audiokabel helemaal in de aansluiting zit.
    • Als je Bluetooth gebruikt, probeer je het met de 3,5-mm-stereokabel of kijk je eens bij problemen oplossen voor Bluetooth.
  3.

Dubbel horen: echo via de telefoon

Horen je vrienden een echo als je via je luidsprekers met ze belt?

Aangesloten
    Dit is waarschijnlijk akoestische terugkoppeling tussen je luidsprekers en de microfoon van je telefoon, en geen probleem van je luidsprekers.

Verbonden via Bluetooth
    Als je met je luidspreker verbonden bent via Bluetooth en nog steeds een echo hoort, kijk je eens bij problemen oplossen voor Bluetooth.

Sound Troubleshooting–Speakers