Geluidsproblemen oplossen - Beats-koptelefoons en oortelefoons

Ondervind je problemen met het geluid? Hier vind je de antwoorden.

Een krakend, knetterend of ploppend geluid of aan één kant helemaal geen geluid

1. Controleer of de stekker van de 3,5-mm-audiokabel helemaal in de aansluiting zit. Het rechte uiteinde is aangesloten op de headset en het L-vormige uiteinde is aangesloten op het geluidsapparaat.

2. Controleer of de geluidsbron aan staat en werkt.

3. Als je geluidsbron een computer of laptop is, pas je de configuratie-instellingen aan.

4. Als je nog steeds een vervormd geluid hoort, probeer dan een andere geluidsbron en een andere kabel.

Audio-aansluitingen

Volume te hoog

Zet het volume van de geluidsbron zachter.

Telefoon reageert niet bij drukken op de knop

Controleer of de stekker van de headset goed is aangesloten. Varieer bij gebruik van de afstandsbediening/microfoon de snelheid waarmee je de knoppen indrukt voor functies waarbij meerdere malen moet worden gedrukt.

Compatibiliteitsproblemen

Vergeet niet de nieuwste software-updates op je apparaat te installeren. De ingebouwde afstandsbediening/microfoon heeft mogelijk beperkte functionaliteit bij apparaten waarop geen iOS is geïnstalleerd.

De microfoon vangt geen geluid op

• Controleer of de stekker van de headset goed is aangesloten en of de aansluiting schoon is.

• Controleer of de microfoon, op de achterkant van de afstandsbediening, niet is geblokkeerd of bedekt.

• Zorg ervoor dat de stekker aan het rechte uiteinde van de kabel is aangesloten op de koptelefoon en de L-vormige stekker is aangesloten op de geluidsbron.

• Als je de Beats gebruikt in combinatie met een computer, controleer dan of de microfoon van de computer is ingesteld op de juiste invoerbron.