Ben je klaar om je Solo2 Wireless-koptelefoon te gaan gebruiken? Wanneer je gebruikmaakt van een draadloze verbinding, gebruik je de koptelefoon zoals hieronder wordt beschreven.

1.

Aan/uit-knop

• Houd de aan/uit-knop op de rechteroorschelp ingedrukt om de koptelefoon in of uit te schakelen.
    • Er branden witte LED-lampjes in de batterijstatusindicator wanneer de koptelefoon aan staat.
    • Tik op de aan/uit-knop om de batterijstatusindicator weer te geven. Lees meer over voeding voor je Solo2 Wireless-koptelefoon.
  2.

'b'-knop

Gebruik de 'b'-knop op de linkeroorschelp voor het volgende:

• Eén keer drukken om een nummer af te spelen/te pauzeren, of een gesprek te beginnen/te beëindigen.
    • Snel twee keer drukken om naar het volgende nummer te gaan.
    • Snel drie keer drukken om naar het vorige nummer te gaan.
  3.

Volume

Wanneer je gebruikmaakt van een draadloze verbinding, gebruik je de knoppen voor volume omhoog en omlaag, boven en onder de 'b'-knop.

Bekijk Basisinformatie over Bluetooth: Solo2 Wireless als je gebruik wilt maken van een draadloze verbinding.

4.

Met de kabel

Wanneer je koptelefoon met de kabel is aangesloten op een compatibel apparaat, volg je de stappen voor het gebruik van de kabel voor de afstandsbediening/microfoon om muziek en inkomende gesprekken te regelen.

De kabel moet goed zijn aangesloten en vastzitten, met het rechte uiteinde van de kabel aangesloten op de koptelefoon en het L-vormige uiteinde aangesloten op de geluidsbron.

Solo2 Wireless Functions