Je Studio3  Wireless-koptelefoon instellen en gebruiken

Dit is alles wat je moet weten om optimaal gebruik te maken van je Studio3  Wireless-koptelefoon.

1.

Inschakelen

Houd de aan/uit-knop één seconde ingedrukt om de koptelefoon in of uit te schakelen.

2.

Instellen

Als het indicatielampje op de oortjes gaat branden, maar niet knippert, zijn de oortjes al geconfigureerd met een apparaat. Volg in dat geval de stappen om verbinding te maken met een ander apparaat.

Volg deze stappen als je een iPhone met iOS 11 hebt. Wanneer je de koptelefoon op deze manier instelt, wordt deze gekoppeld aan de andere apparaten die zijn ingelogd bij iCloud en die iOS 11, macOS Sierra of hoger of watchOS 3 of hoger gebruiken.

1. Houd de koptelefoon naast de ontgrendelde iPhone.
    2. Druk de aan/uit-knop op de koptelefoon één seconde in.
    3. Na een paar seconden vraagt de iPhone je om verbinding te maken. Als dat niet gebeurt, houd je de aan/uit-knop op de koptelefoon vijf seconden ingedrukt.
    4. Volg de instructies op de iPhone.

Als je een ander Bluetooth-apparaat hebt, volg je deze stappen om de koptelefoon te koppelen aan dat apparaat.

1. Houd de aan/uit-knop vijf seconden ingedrukt. Wanneer de batterijmeter knippert, is de koptelefoon detecteerbaar.
    2. Ga naar de Bluetooth-instellingen op je apparaat.
    3. Selecteer de koptelefoon in de lijst met gedetecteerde Bluetooth-apparaten.
  3.

Verbinding maken met een ander Apple apparaat

Je koptelefoon maakt automatisch opnieuw verbinding met het apparaat waarmee je deze het laatst hebt gebruikt. Volg deze stappen om verbinding te maken met een ander apparaat.

Voor iPhone, iPad of iPod touch met iOS 10 of hoger:

1. open het bedieningspaneel door omhoog te vegen vanaf de onderrand van het scherm.
    2. Veeg in het bedieningspaneel opzij om de kaart 'Huidige' weer te geven.
    3. Tik op de apparaatnaam in de hoek van de kaart en kies je koptelefoon in de lijst met afspeelapparaten.Als je je koptelefoon niet ziet, volg je de stappen voor alle andere apparaten hieronder.

Alle andere apparaten:

1. ga naar de Bluetooth-instellingen op je apparaat. Klik bijvoorbeeld op de Mac op het symbool 'Bluetooth' op de menubalk.
    2. Selecteer je koptelefoon in de lijst met Bluetooth-apparaten. Als je na een paar seconden de koptelefoon niet ziet, houd je de aan/uit-knop vijf seconden ingedrukt.
  4.

Opladen

Sluit de koptelefoon aan op een stroombron met behulp van de bijgeleverde micro-USB-kabel. Wanneer de koptelefoon wordt opgeladen, knipperen de lampjes van de batterijstatusindicator. Wanneer het opladen is voltooid, blijven alle vijf lampjes branden.

Na 90 minuten opladen kun je op de koptelefoon tot 22 uur naar muziek luisteren en tot 40 uur wanneer je Pure ANC uitschakelt. En met Fast Fuel kun je na 10 minuten opladen tot 3 uur naar muziek luisteren.

5.

Regelen

Om het afspelen van audio te regelen, gebruik je de b-knop op de linkeroorschelp of de middelste knop op de RemoteTalk-kabel wanneer je de koptelefoon met kabel gebruikt.

• Druk eenmaal om het afspelen van audio te pauzeren of af te spelen.
    • Druk tweemaal om naar het volgende nummer te gaan. Druk driemaal om terug te spoelen.
    • Druk tweemaal en houd de knop bij de tweede keer ingedrukt om vooruit te spoelen door een nummer. Druk driemaal en houd de knop bij de derde keer ingedrukt om terug te spoelen door een nummer.

Om het afspeelvolume of belvolume te regelen, gebruik je de volumeknoppen boven en onder de b-knop op de linkeroorschelp. Je kunt ook de RemoteTalk-kabel gebruiken om het afspeelvolume te regelen.

• Druk op de volume-omhoogknop of houd deze knop ingedrukt om het volume continu te verhogen.
    • Druk op de volume-omlaagknop of houd deze knop ingedrukt om het volume continu te verlagen.

Om het afspeelvolume of belvolume te regelen, gebruik je de volumeknoppen boven en onder de b-knop op de linkeroorschelp. Je kunt ook de RemoteTalk-kabel gebruiken om het afspeelvolume te regelen.

• Druk op de volume-omhoogknop of houd deze knop ingedrukt om het volume continu te verhogen.
    • Druk op de volume-omlaagknop of houd deze knop ingedrukt om het volume continu te verlagen.

Om telefoongesprekken te regelen, gebruik je de b-knop op de linkeroorschelp of de middelste knop op de RemoteTalk-kabel.

• Druk eenmaal om een gesprek te beantwoorden of te beëindigen.
    • Druk eenmaal om een tweede inkomend gesprek te beantwoorden en het eerste gesprek in de wacht te zetten. Wanneer er twee gesprekken actief zijn, schakel je op deze manier tussen gesprekken.
    • Houd de knop één seconde ingedrukt om een inkomend gesprek te weigeren.
    • Druk tweemaal om te stoppen met luisteren door de koptelefoon en het gesprek naar de telefoon te sturen.

Als je Siri wilt activeren op het iOS-apparaat of de functie voor gesproken commando's op een ander apparaat, gebruik je de 'b'-knop op de linkeroorschelp of de middelste knop op de RemoteTalk-kabel. Houd de knop ingedrukt tot je een geluid hoort en zeg wat je wilt zeggen.

Om de batterijstatusindicator te controleren die het batterijniveau en de laadstatus aangeeft, druk je op de aan/uit-knop.

Om Pure ANC uit te schakelen, druk je tweemaal op de aan/uit-knop terwijl je verbinding hebt met het apparaat. Herhaal dit proces om Pure ANC weer in te schakelen. Pure ANC wordt ingeschakeld elke dat je de Beats Studio3 Wireless aanzet en vermindert zo extern geluid tijdens het afspelen.

6.

Opnieuw instellen

1. Houd de aan/uit-knop en volume-omlaagknop tien seconden ingedrukt.
    2. Laat de knoppen los wanneer de batterijstatusindicator knippert.

De koptelefoon is nu opnieuw ingesteld en klaar om weer te worden geconfigureerd voor je apparaten.

7.

Bijwerken

De koptelefoon wordt automatisch up-to-date gehouden wanneer deze wordt geconfigureerd met een iPhone met iOS 11.

Als de koptelefoon niet is gekoppeld aan een iPhone met iOS 11, kun je het firmware-updateprogramma van Beats gebruiken.

Meer informatie

Lees meer over Pure ANC (pure adaptieve ruisonderdrukking).

Set up and use your Studio3 Wireless headphones