De Studio3  Wireless-koptelefoon instellen en gebruiken

Hier vind je alles wat je moet weten om de Studio3  Wireless-koptelefoon optimaal te gebruiken.

1.

Inschakelen

Houd de aan/uit-knop één seconde ingedrukt om de koptelefoon in of uit te schakelen.

2.

Configuratie

Als het indicatielampje op de koptelefoon gaat branden, maar niet knippert, is de koptelefoon al geconfigureerd met een apparaat. Volg in dat geval de stappen om verbinding te maken met een ander apparaat.

Volg deze stappen als je een iPhone met iOS 11 hebt. Wanneer je de koptelefoon op deze manier instelt, wordt deze gekoppeld aan je andere apparaten die zijn ingelogd bij iCloud en die iOS 11, macOS Sierra of watchOS 3 of hoger gebruiken.

1. Houd de koptelefoon naast de ontgrendelde iPhone.
    2. Druk één seconde op de aan/uit-knop op de koptelefoon.
    3. Na een paar seconden vraagt iPhone je om verbinding te maken. Als dat niet gebeurt, houd je de aan/uit-knop op de koptelefoon vijf seconden ingedrukt.
    4. Volg de instructies op de iPhone.

Als je een ander Bluetooth-apparaat hebt, volg je deze stappen om je koptelefoon te koppelen aan dat apparaat.

1. Druk de aan/uit-knop vijf seconden in. Wanneer de batterijstatusindicator knippert, is de koptelefoon detecteerbaar.
    2. Ga naar Bluetooth-instellingen op je apparaat.
    3. Selecteer de koptelefoon in de lijst met gedetecteerde Bluetooth-apparaten.
  3.

Verbinding maken met een ander Apple apparaat

De koptelefoon maakt automatisch opnieuw verbinding met het laatste apparaat waarmee je deze hebt gebruikt. Volg deze stappen als je verbinding wilt maken met een ander apparaat.

Voor de iPhone X met iOS 11 of hoger:

1. Open het bedieningspaneel door vanaf de rechterbovenhoek van het scherm omlaag te vegen.
    2. De audiokaart wordt weergegeven. Tik op het AirPlay-symbool in de rechterbovenhoek van de kaart en kies vervolgens je koptelefoon in de lijst met afspeelapparaten.

Voor de iPhone, iPad of iPod touch met iOS 11 of hoger:

1. Open Bedieningspaneel door vanaf de onderkant van het scherm omhoog te vegen.
    2. De audiokaart wordt weergegeven. Tik op het AirPlay-symbool in de rechterbovenhoek van de kaart en kies vervolgens je koptelefoon in de lijst met afspeelapparaten.

Voor de iPhone, iPad of iPod touch met iOS 10:

1. Open Bedieningspaneel door vanaf de onderkant van het scherm omhoog te vegen.
    2. Veeg in Bedieningspaneel opzij om de kaart 'Huidige' weer te geven.
    3. Tik op de apparaatnaam in de hoek van de kaart en kies de koptelefoon in de lijst met afspeelapparaten. Als je de koptelefoon niet ziet, volg je de stappen voor alle andere apparaten hierna.

Alle andere apparaten:

1. Ga naar de Bluetooth-instellingen op je apparaat. Klik op je Mac bijvoorbeeld op het Bluetooth-symbool in de menubalk.
    2. Selecteer de koptelefoon in de lijst met Bluetooth-apparaten. Als je na een paar seconden de koptelefoon niet ziet, houd je de aan/uit-knop vijf seconden ingedrukt.
  4.

Laden

Sluit de koptelefoon aan op een stroomvoorziening met behulp van de bijgeleverde micro-USB-kabel. Als de koptelefoon wordt opgeladen, knipperen de lampjes van de batterijstatusindicator. Als de batterij volledig is opgeladen, blijven alle vijf lampjes branden.

Je koptelefoon biedt je tot 22 uur luisterplezier na 90 minuten opladen en tot wel 40 uur wanneer je Pure ANC uitschakelt. En met Fast Fuel biedt je koptelefoon al na 10 minuten opladen weer 3 uur luisterplezier.

5.

Besturen

Als je het afspelen van audio wilt besturen, gebruik dan de 'b'-knop op de linkeroorschelp of gebruik de middelste knop op de RemoteTalk-kabel als je een koptelefoon met kabel gebruikt.

• Druk eenmaal om het afspelen te pauzeren of weer te starten.
    • Druk tweemaal als je naar het volgende nummer wilt gaan. Druk driemaal als je wilt terugspoelen.
    • Als je binnen een nummer wilt vooruitspoelen, druk dan tweemaal en houd de knop vast wanneer je voor de tweede keer drukt. Als je binnen een nummer wilt terugspoelen, druk dan driemaal en houd de knop vast wanneer je voor de derde keer drukt.

Gebruik de volumeknoppen boven en onder de 'b'-knop op de linkeroorschelp om het afspeelvolume of het belvolume te regelen. Je kunt ook de RemoteTalk-kabel gebruiken om het afspeelvolume te regelen.

• Druk op de volume-omhoogknop of houd deze knop ingedrukt om het volume continu te verhogen.
    • Druk op de volume-omlaagknop of houd deze knop ingedrukt om het volume continu te verlagen.

Gebruik de volumeknoppen boven en onder de 'b'-knop op de linkeroorschelp om het afspeelvolume of het belvolume te regelen. Je kunt ook de RemoteTalk-kabel gebruiken om het afspeelvolume te regelen.

• Druk op de volume-omhoogknop of houd deze knop ingedrukt om het volume continu te verhogen.
    • Druk op de volume-omlaagknop of houd deze knop ingedrukt om het volume continu te verlagen.

Om telefoongesprekken te regelen, gebruik je de 'b'-knop op de linkeroorschelp of de middelste knop op de RemoteTalk-kabel.

• Druk eenmaal om een oproep te beantwoorden of te beëindigen.
    • Druk tijdens een gesprek eenmaal om een tweede inkomend gesprek te beantwoorden en het eerste gesprek in de wacht te zetten. Wanneer twee gesprekken actief zijn, kun je zo schakelen tussen gesprekken.
    • Houd de knop één seconde ingedrukt om een inkomend gesprek te weigeren.
    • Druk tweemaal om te stoppen met luisteren door de koptelefoon en het gesprek naar de telefoon te sturen.

Als je Siri wilt activeren op het iOS-apparaat of de functie voor gesproken commando's op een ander apparaat, gebruik je de 'b'-knop op de linkeroorschelp of de middelste knop op de RemoteTalk-kabel. Houd de knop ingedrukt tot je een geluid hoort en zeg dan wat je nodig hebt.

Als je de laadmeter wilt controleren die het batterijniveau en de laadstatus aangeeft, tik je op de aan/uit-knop.

Druk terwijl je verbonden bent met je apparaat tweemaal op de aan/uit-knop om Pure ANC uit te schakelen. Herhaal dit proces om Pure ANC weer in te schakelen. Pure ANC wordt elke keer dat je de Beats Studio3 Wireless aanzet, ingeschakeld en vermindert zo extern geluid tijdens het afspelen.

6.

Opnieuw instellen

1. Houd de aan/uit-knop en de volume-omlaagknop tien seconden ingedrukt.
    2. Laat de knoppen los wanneer de laadmeter knippert.

De koptelefoon is nu opnieuw ingesteld en klaar om weer te worden geconfigureerd voor je apparaten.

7.

Update

De koptelefoon wordt automatisch up-to-date gehouden wanneer deze wordt geconfigureerd met een iPhone met iOS 11.

Als je koptelefoon is gekoppeld aan een iPhone zonder iOS 11, kun je de Beats firmware-updater gebruiken.

Meer informatie

Lees over Pure ANC (Pure Adaptive Noise Cancelation).

Set up and use your Studio3 Wireless headphones