Hier vind je alles wat je moet weten om je Powerbeats optimaal te gebruiken.

1.

De Powerbeats inschakelen

Houd de aan/uit-knop op je linkeroortje één seconde ingedrukt om de oortjes in of uit te schakelen.

De eerste keer dat je de Powerbeats inschakelt, zijn ze klaar om gekoppeld te worden met je apparaat. Het indicatielampje knippert om te bevestigen dat je Powerbeats in de koppelingsmodus zijn gezet.

2.

Je Powerbeats configureren

Volg deze stappen om je oortjes met je iPhone te koppelen:

1. Zorg ervoor dat je iPhone is ontgrendeld en dat Bluetooth is ingeschakeld.
    2. Houd je Powerbeats naast je iPhone.
    3. Volg de instructies op het scherm.

Volg deze stappen als je een Android-apparaat hebt:

1. Download de Beats-app voor Android.
    2. Open de Beats-app.
    3. Houd je Powerbeats naast je apparaat.
    4. Volg de instructies op het scherm.

Volg deze stappen om je Powerbeats aan je Mac, iPad of een ander apparaat te koppelen:

1. Druk op de knop op je linkeroortje totdat je het indicatielampje ziet knipperen. Je Powerbeats zijn nu in de koppelingsmodus gezet.
    2. Ga naar het Bluetooth-menu op je apparaat.
    3. Selecteer de oortjes in de lijst met gedetecteerde Bluetooth-apparaten.
  3.

Je Powerbeats opladen

Sluit de oortjes aan op een voedingsbron met behulp van de bijgeleverde Lightning-kabel. De oortjes bieden tot 15 uur afspeeltijd na volledig opladen en tot 1 uur afspeeltijd na 5 minuten opladen.

Wanneer de oortjes zijn ingeschakeld en geconfigureerd, geeft het ledlampje op het linkeroortje aan hoeveel luistertijd je nog hebt:

Wit: tot 15 uur over

Rood: minder dan een uur over

Knipperend rood: moet worden opgeladen

4.

Je Powerbeats gebruiken

Je kunt de b-knop op je rechteroortje gebruiken om je muziek te bedienen. Je kunt een paar dingen doen:

• Druk één keer op de b-knop om audio te pauzeren of af te spelen.
    • Druk twee keer op de b-knop om een nummer over te slaan.
    • Druk drie keer op de b-knop om naar het vorige nummer te luisteren.

Gebruik de volumeknoppen op je rechteroortje om het volume te regelen.

• Druk op de volume-omhoogknop of houd deze knop ingedrukt om het volume continu te verhogen.
    • Druk op de volume-omlaagknop of houd deze knop ingedrukt om het volume continu te verlagen.

Gebruik de b-knop op je rechteroortje om gesprekken te regelen:

• Druk eenmaal om een gesprek te beantwoorden of te beëindigen.
    • Druk eenmaal om een tweede inkomend gesprek te beantwoorden en het eerste gesprek in de wacht te zetten. Wanneer twee gesprekken actief zijn, kun je zo schakelen tussen gesprekken.
    • Houd de knop één seconde ingedrukt om een inkomend gesprek te weigeren.
    • Druk tweemaal om te stoppen met luisteren door de oortjes en het gesprek naar je telefoon te sturen.

Om Siri te activeren, zeg je "Hé, Siri". Of je kunt de b-knop op je rechteroortje ingedrukt houden totdat je een geluid hoort. Zeg nu wat je nodig hebt. Meer informatie over wat je kunt doen als Siri niet werkt.

De functies van Siri kunnen per land of regio verschillen.

Als je de spraakassistentiefunctie voor andere apparaten wilt activeren, houd je de b-knop ingedrukt.

Meer informatie

De Powerbeats configureren en gebruiken