Als je Studio- of Studio Wireless-koptelefoon niet naar behoren wordt opgeladen of als je problemen ondervindt met het geluid, stel je de koptelefoon opnieuw in.

1.

Opnieuw instellen

1. Houd de aan/uit-knop 10 seconden ingedrukt.
    2. Laat de knop weer los.
    3. Alle LED-lampjes van de batterijstatusindicator knipperen in het wit en vervolgens gaat er één lampje in het rood knipperen.
    4. Wanneer de lampjes ophouden met knipperen, is de koptelefoon opnieuw ingesteld.
    5. Nadat je Studio-koptelefoon opnieuw is ingesteld, wordt deze automatisch ingeschakeld.

Als je de koptelefoon opnieuw hebt ingesteld, maar nog steeds problemen ondervindt, probeer je een andere voedingsbron of kabel, of kijk je eens bij geluidsproblemen oplossen voor koptelefoons.

Ga na of er voor je Studio Wireless updates zijn via Beats Updater.

Reset Your Studios