Als je met je Solo2 Wireless-koptelefoon problemen ondervindt met de stroom of het opladen, stel je hem opnieuw in.

1.

Opnieuw instellen

Zorg ervoor dat je koptelefoon niet is aangesloten op de USB-oplaadkabel.

1. Houd de aan/uit-knop 10 seconden ingedrukt.
    2. Laat de knop weer los.
    3. De LED-lampjes op de batterijstatusindicator knipperen in het wit en vervolgens gaat het eerste lampje in het rood knipperen. Dit herhaalt zich drie keer.
    4. Wanneer de lampjes ophouden met knipperen, is de koptelefoon opnieuw ingesteld.

Als je je koptelefoon opnieuw hebt ingesteld en nog steeds problemen ondervindt, ga je naar Beats Updater om te zien of er updates zijn voor je koptelefoon of kijk je eens bij geluidsproblemen oplossen voor koptelefoons en oordopjes.

Reset Solo2 Wireless