1.

Problemen met geluid en stroom zijn vaak te verhelpen door de oordopjes opnieuw in te stellen. Als je problemen ondervindt, stel je de oordopjes als volgt opnieuw in:

1. Sluit je Powerbeats2 Wireless aan op een voedingsbron.
    2. Houd de aan/uit/verbinden-knop en de volume-omlaagknop tegelijkertijd ingedrukt.
    3. Tel tot tien en laat de knoppen weer los.

Je kunt ook eens kijken bij problemen met Bluetooth oplossen of geluidsproblemen oplossen voor koptelefoons en oordopjes.

2.

Updates

Als je je Powerbeats2 Wireless opnieuw hebt ingesteld en nog steeds problemen ondervindt, kijk je of er een update is via Beats Updater.

Reset Your Powerbeats2 Wireless