Als je problemen ondervindt met het geluid, Bluetooth of het opladen, stel je de Pill opnieuw in.

1.

Opnieuw instellen

1. De Pill staat AAN.
    2. Houd de 'b'-knop en de aan/uit-knop tegelijkertijd 10 seconden ingedrukt.
    3. Er knippert drie keer een rood en een groen LED-lampje.
  2.

Updates

Als je je Pill opnieuw hebt ingesteld en nog steeds problemen ondervindt, kijk je of er een update is voor je Pill via Beats Updater.

Opmerking: je moet het snoer gebruiken dat met de Pill is meegeleverd. Andere snoeren, inclusief die van oudere versies van de Pill, werken niet bij de update.

Reset Your Pill