1.

Studio Wireless-koptelefoons hebben een oplaadbare batterij die stroom levert voor 12 uur muziek afspelen en Adaptive Noise Cancellation (ANC) via Bluetooth en voor 20 uur wanneer het apparaat is aangesloten met een 3,5-mm-kabel.

2.

Opladen

1. Sluit de oplaadkabel aan op de micro-USB-poort op de rechteroorschelp.
    2. Sluit het andere uiteinde van de USB-kabel aan op de meegeleverde USB-lichtnetadapter.

Het duurt ongeveer twee uur om een lege batterij met behulp van deze USB-lichtnetadapter volledig op te laden. Het kan langer duren als je de koptelefoon oplaadt via een USB-poort van je laptop of een ander apparaat.

Als je koptelefoon niet goed oplaadt, moet je je Studio opnieuw instellen of via Beats Updater controleren of er updates zijn voor de Studio Wireless.

3.

Batterijstatus

De betekenis van de LED-lampjes op de batterijstatusindicator is als volgt:

Indien niet aangesloten op een voedingsbron:

• Vijf witte lampjes: de batterij is volledig of bijna volledig opgeladen
    • Eén continu brandend rood lampje: batterij heeft een laag niveau
    • Eén knipperend rood lampje: batterij is vrijwel leeg
    • Lampjes zijn uit: koptelefoon staat uit of de batterij wordt niet opgeladen

Indien aangesloten op een voedingsbron:

• Vijf witte lampjes: batterij is maximaal opgeladen
    • Eén knipperend wit lampje: batterij is vrijwel leeg
Power your Studio Wireless