1.

De Pill wordt gevoed door een ingebouwde oplaadbare batterij. Volledig opgeladen biedt de Pill maximaal 7 uur afspeeltijd.

Het duurt ongeveer 3,5 uur om een lege batterij op te laden. Je laadt je Pill als volgt op:

• Plaats het uiteinde van de micro-USB-kabel in de aansluiting op de achterkant van de Pill.
    • Sluit het andere uiteinde van de USB-kabel aan op een voedingsbron of een stopcontact via de lichtnetadapter.
    • Laad je apparaat op!

De USB-poort licht rood op tijdens het opladen en groen wanneer het opladen is voltooid. Wanneer er nog 20 procent batterijstroom resteert, zal het lampje rood oplichten en moet de batterij daarna dus snel worden opgeladen.

Power Your Pill