De Beats Pill+ kan 12 uur lang muziek afspelen wanneer je deze 3 uur hebt opgeladen.

1.

Het laadniveau controleren

Wanneer je de Beats Pill+ in- of uitschakelt, knipperen de batterijstatuslampjes om aan te geven hoeveel laadcapaciteit de batterij nog heeft.

• Wanneer de Beats Pill+ is ingeschakeld, kun je op de aan/uit-knop drukken om de batterijstatus te bekijken.
    • Wanneer de batterij van de Beats Pill+ minder dan 10% is geladen, knippert het eerste batterijstatuslampje rood.
  2.

Aansluiten om op te laden

Gebruik de Lightning-naar-USB-kabel om de Beats Pill+ op een stopcontact aan te sluiten. De Lightning-connector moet worden aangesloten op je luidspreker* en de USB-connector moet worden aangesloten op de adapter of een andere voedingsbron.

• De batterijstatuslampjes knipperen als de Beats Pill+ wordt opgeladen.
    • Wanneer de koptelefoon volledig is opgeladen, branden alle vijf lampjes 30 seconden lang en gaan vervolgens uit.

*De Lightning-aansluiting op de Beats Pill+ is bedoeld voor het opladen van de Beats Pill+. De USB-poort is bedoeld om andere apparaten mee op te laden.

Charge your Beats Pill+ Speaker