Beats Pill+ gebruiken in versterkingsmodus of stereomodus

1.

In de versterkingsmodus spelen beide Beats Pill+-luidsprekers dezelfde stereomuziek af. In de stereomodus speelt één Beats Pill+ het linkeraudiokanaal af en de andere het rechteraudiokanaal. Begin door de Beats Pill+-app te installeren op een compatibel apparaat.

2.

Versterkingsmodus via je iPhone, iPad of Android-apparaat

Open de Beats Pill+ en volg deze stappen.

1. Zorg dat een Beats Pill+ is ingeschakeld en aangesloten.
    2. Zorg dat de tweede Beats Pill+ is ingeschakeld en detecteerbaar is.
    3. Tik op 'Amplify' (Versterking).
    4. Tik op de naam van de tweede luidspreker om de groep voor versterking te maken.
    5. Wanneer je op je apparaat op de afspeelknop drukt, spelen beide luidsprekers dezelfde muziek af.
  3.

Stereomodus via je iPhone, iPad of Android-apparaat

Open de Beats Pill+-app en volg deze stappen.

1. Zorg dat de Beats Pill+ is ingeschakeld en aangesloten.
    2. Zorg dat de tweede Beats Pill+ is ingeschakeld en detecteerbaar is.
    3. Tik op 'Stereo'.
    4. Tik op de naam van de tweede luidspreker om de stereogroep te maken.
    5. Volg deze stappen om het audiokanaal van de luidsprekers te wisselen:
      • Zorg dat het stereopaar is geselecteerd in het gedeelte My Beats (Mijn Beats) van de Beats Pill+-app.
      • Tik op 'Switch' (Wissel). De Beats Pill+ die eerst het rechterkanaal liet horen, speelt nu het linkerkanaal af. Tik nogmaals om opnieuw te wisselen.
Use Beats PIll+ in amplify mode or stereo mode