Audio delen met AirPods of Beats-koptelefoons

In de nieuwste versie van iOS of iPadOS kun je samen met iemand anders via AirPods of een draadloze Beats-koptelefoon luisteren naar de audio van je iPhone of iPad.

Dit heb je nodig

Je hebt een compatibele iPhone, iPad of iPod touch met de nieuwste versie van iOS of iPadOS nodig en je hebt beiden een compatibele draadloze koptelefoon nodig.1

Starten met het delen van audio

1. Verbind je AirPods of AirPods Pro, je AirPods Max of je Beats-koptelefoon met je iOS- of iPadOS-apparaat.

2. Tik op de knop 'AirPlay'No alt supplied for Image in het bedieningspaneel op je iPhone of iPad, op het toegangsscherm of in de app waarnaar je luistert.

3. Tik op 'Deel audio'.

4. Als de andere persoon ook AirPods of AirPods Pro heeft, houd je de case met hun AirPods of AirPods Pro dicht bij jouw apparaat en open je het klepje. Als de andere persoon AirPods Max heeft, houd je deze dicht bij jouw apparaat. Als de ander een draadloze Beats-koptelefoon heeft, zet je deze in de koppelingsmodus en houd je deze dicht bij jouw apparaat.

5. Als je de koptelefoon van de andere persoon op jouw scherm ziet, tik je op 'Deel audio'.

ios15-iphone13-pro-control-center-audio-card-playing-airpods-max

De audio regelen

Je kunt het volume wijzigen en je audio afspelen, pauzeren en stoppen met de regelaars op het toegangsscherm of in het bedieningspaneel op je iPhone of iPad. Je kunt de volumeschuifknop voor elke koptelefoon afzonderlijk slepen of de volumeschuifknop onderaan slepen om het volume van beide koptelefoons tegelijk te regelen.

Ook kunnen jij en de andere persoon de audio regelen met de regelaars op de koptelefoon. Als je het volume wijzigt met de regelaars op de koptelefoon, is dat alleen van invloed op die koptelefoon.

iPhone-bedieningspaneel speelt 'Huidige' gedeelde audio af

Stoppen met het delen van audio

Als je het delen wilt stoppen, tik je op de knop 'AirPlay'No alt supplied for Image in het bedieningspaneel op je iPhone of iPad, op het toegangsscherm, of in de app waarnaar je luistert.

Tik op het vinkjeNo alt supplied for Image naast de koptelefoon waarmee je niet meer wilt delen. Wanneer je stopt met het delen van audio, verbreek je ook de verbinding met de tweede koptelefoon.

Compatibele iPhone-, iPad- en iPod touch-modellen

• iPhone 8 en nieuwer

• iPad Pro 12,9-inch (2e generatie) en nieuwer

• iPad Pro 11-inch

• iPad Pro 10,5-inch

• iPad Air (3e generatie) en nieuwer

• iPad mini (5e generatie) en nieuwer

• iPad (5e generatie) en nieuwer

• iPod touch (7e generatie)

Ontdek welk model iPhone, iPad of iPod je hebt.

Compatibele koptelefoons

• AirPods Max

• AirPods Pro (1e generatie) en nieuwer

• AirPods (1e generatie) en nieuwer

• Powerbeats

• Solo Pro

• Powerbeats Pro

• Powerbeats3 Wireless

• Beats Solo3 Wireless

• Beats Studio3 Wireless

• BeatsX

• Beats Flex

• Beats Fit Pro