1.

Bluetooth werkt via een radioverbinding over korte afstand, dus het kan voorkomen dat het geluid soms niet helemaal helder doorkomt. Dit kun je op de volgende manier oplossen:

Het geluid testen of verbeteren

• Plaats beide apparaten binnen een afstand van maximaal 9 meter.
    • Plaats beide apparaten uit de buurt van andere Bluetooth-apparaten, magnetrons, draadloze routers en andere elektronica.
    • Zorg ervoor dat je Beats- en Bluetooth-apparaat zijn opgeladen en ingeschakeld.
    • Zet het volume op je Beats en het gekoppelde Bluetooth-apparaat hoger.
    • Ga naar de geluidsinstellingen op je apparaat en selecteer je Beats als het invoer-/uitvoerapparaat (Mac) of als het afspeel-/opnameapparaat (pc).

Je kunt ook proberen om je Beats opnieuw te koppelen met je Bluetooth-apparaat.

Bluetooth Troubleshooting