Basisinformatie over Bluetooth: Studio Wireless

1.

Koppelen

1. Zet je koptelefoon AAN.
      • Zorg ervoor dat er geen audiokabel op je koptelefoon is aangesloten.
    2. Het LED-lampje voor Bluetooth op de linkeroorschelp gaat knipperen om aan te geven dat het apparaat zich in de koppelingsmodus bevindt.
    3. Maak met je telefoon of muziekspeler verbinding met je koptelefoon.
    4. Het LED-lampje voor Bluetooth knippert vier keer om te bevestigen dat er verbinding is gemaakt en blijft branden.

Als je de koppelingsmodus handmatig wilt starten, druk je de 'b'-knop in en houd je deze 2 seconden ingedrukt.

2.

Verbinding verbreken en opnieuw verbinding maken

• Houd de 'b'-knop ingedrukt om de Bluetooth-verbinding te verbreken.
    • Als je de koppeling wilt herstellen met het Bluetooth-apparaat waarmee je koptelefoon het laatst verbonden was, druk je op de 'b'-knop en laat je deze weer los.
  3.

Modus voor alleen ANC

Schakel de modus voor alleen ANC in door de aan/uit-knop en de 'b'-knop tegelijkertijd één seconde ingedrukt te houden.

4.

Bediening voor muziek

• Druk op de 'b'-knop en laat deze los om muziek af te spelen of te pauzeren.

Vooruitgaan

• Druk twee keer op de 'b'-knop om naar het volgende nummer te gaan.
    • Druk twee keer op de 'b'-knop en houd deze de tweede keer ingedrukt om vooruit te spoelen.

Achteruitgaan

• Druk drie keer op de 'b'-knop om het vorige nummer af te spelen.
    • Druk drie keer op de 'b'-knop en houd deze de derde keer ingedrukt om terug te spoelen.
  5.

Gesprekken aannemen

• Een gesprek aannemen of beëindigen: druk eenmaal op de knop.
    • Wanneer je met een gesprek bezig bent, druk je twee keer om de oproep op je telefoon aan te nemen in plaats van op je koptelefoon.
    • Als je een inkomend gesprek wilt weigeren, houd je de 'b'-knop 2 seconden ingedrukt.

Skype

Als je Skype gebruikt, controleer je of je de laatste versie gebruikt en koppel je de koptelefoon vervolgens aan je computer.

Bluetooth-statusindicatoren

LED-lampje Status
    Snel knipperend Zoeken naar Bluetooth-verbinding
    Aan (niet-knipperend) Verbonden
Bluetooth Basics—Studio Wireless