De Studio Wireless-koptelefoon instellen en gebruiken

1.

Koppel je koptelefoon

1. Zorg ervoor dat je koptelefoon niet verbonden is met een audiokabel.
    2. Zet je koptelefoon aan. Het Led-lampje voor Bluetooth op de linkeroorschelp knippert.
    3. Maak met je koptelefoon verbinding met je telefoon of muziekspeler.
    4. Het Led-lampje voor Bluetooth knippert vier keer om te bevestigen dat er verbinding is gemaakt.

Houd de b-knop twee seconden ingedrukt om de koppelingsmodus aan te zetten zodat je verbinding kunt maken met een nieuw apparaat.

2.

De verbinding verbreken of opnieuw verbinding maken

• Houd de b-knop ingedrukt.om de Bluetooth-verbinding te verbreken.
    • Druk op de b-knop om opnieuw verbinding te maken met het laatste Bluetooth-apparaat dat je hebt gebruikt.
  3.

Gebruik de modus voor alleen ANC

Houd de aan/uit-knop en de b-knop tegelijkertijd één seconde ingedrukt om de modus voor alleen ANC in te schakelen.

4.

Toegang tot uw muziek

Afspelen

• Druk op de b-knop om muziek af te spelen of te pauzeren.
    • Druk twee keer op de b-knop om een nummer over te slaan.
    • Druk twee keer op de b-knop en houd de knop vast wanneer je voor de tweede keer drukt om vooruit te spoelen.

Terugspoelen

• Druk drie keer op de b-knop om het vorige nummer af te spelen.
    • Druk drie keer op de b-knop en houd de knop vast wanneer je voor de derde keer drukt om terug te spoelen.
  5.

Gesprekken aannemen

• Druk een keer op de b-knop om een oproep te beantwoorden of te beëindigen.
    • Druk twee keer op de b-knop om een oproep te beantwoorden via je telefoon in plaats van je koptelefoon.
    • Als je een inkomend gesprek wilt weigeren, houd je de b-knop twee seconden ingedrukt.

Leer wat de lampjes op je koptelefoon betekenen

LED-lampje Status
    Snel knipperend Zoeken naar Bluetooth-verbinding
    Aan (niet-knipperend) Verbonden met Bluetooth
Bluetooth Basics—Studio Wireless